Dej do ní med, ten to srazí... A nebo bramboru uvařit, ta by to měla natáhnout zpět.. Ale med je lepší.. Hlavně ne cukr..
fiffii
Fakt? Je to takový sos s žampionama....tak trochu medu tam zkusím dát. Barmboru taky přichodím...přidám ještě trochu vody...to bude eintopf panečku
woman
Jo zkus to, já takhle opravovala čínu, i ten základ na rizoto.. Někde jsem to tenkrát četla jako zlepšovák, jeden čas jsem takhle zlepšovala furt
Med je dobrý i třeba když je ta omáčka moc kyselá, třeba na špagety nebo když se vaří na víně... Zkoušela jsem tam jednou dát cukr a humus.. Med je nej, ten tu mám furt
Cituji woman: trochu medu tam zkusím dát
Cituji woman: takový sos s žampionama
S tím medem opatrně, abys to zase nepřehnala, počkej až se rozpustí... Ale mělo by to pomoct, to poznáš... A nebo když přesolím omáčku, ale ne moc jen když je prostě slanější, tak míň osolím rejži, ale to většinou dělám pak rizoto
Tu bramboru znám, med musím vyzkoušet
Cituji woman: Hele tak já uvařím rejži bez soli a bude
No jestli to pak budeš míchat dohromady tak to zkus a udělej jako rizoto, ono se to pak proleží, jestli jsi to tedy nepřesolila moc.. Jednou mi to ani ta rejže nezachránila
A nebo tu rejži uvař v tom, tak jako se dělá pravý rizoto... Jestli máš sypanou.. Ale zase bacha na připálení
Cituji Kattia: Já znám to s tou bramborou, ale ještě jsem to nezkoušela, moc nevařim
jo prej to pomáhá!
Pomáhá povařit v tý omáčce chleba bez kůrky a nebo jednou si pamatuju že máma naházela do přesolený omáčky asi 4 velký železný hřebíky a kupodivu ta slanost se taky stáhla
Cituji Tatou: 4 velký železný hřebíky
no to je snad legrace
já zám tu bramboru a funguje dobře!
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.