Cituji slunínek: náš zákazník, náš pán hlavně žádnou aroganci
Hm, spíš se priprav na aroganci ze strany hostu, ja delala na Vaclavaku v baru a tam se to takovejma hostama jen hemzilo uf uf, ale po mesici tam budes jako doma. Jen se to chce uvolnit a pevny nervy, mam za sebou 4 roky tyhle prace uf uf...
Mám podobný problem, budu brigádně dělat v hospodě servírku pozdějí možná na hpp a vůbec v tom nemám skušenosti(bohužel nic jiného nemůžu sehnat).Predevčírem jsem tam šla poprvé a potřebovali mě na 3 hodky tak jsem tam šla uplně vyklepaná.Ještě že tam bylo malo lidi takže jsem to zatím docela dávala ale jak si představím, že jednou to bude plnější tak mám strach ze všechno popletu.Největší strach mám z toho, ze každy bude po mě vyhukávat co chtějí, a než dojdu za bar tak na všechno zapomenu kdo co chtěl.Nemáte někdo stím skušenosti? ne jen za barem ale i obsluhu.
Cituji verisek0902: Největší strach mám z toho, ze každy bude po mě vyhukávat co chtějí, a než dojdu za bar tak na všechno zapomenu kdo co chtěl
Tak si to napíšeš ne a pokud se nepletu, tak jsou stoly číslovaný (pokud ne, tak si očísluj sama pro sebe a napiš si vždycky číslo stolu a k tomu objednávku).
Jasně, udělej si sama rozdělení placu tak, aby se ti to dobře pamatovalo, psát si můžes ve zkratkách které tobě samotné budou srozumitelné, nikdo ti do nich koukat nebude.Jak tak koukám máme podobné zkušenosti kdo tu dělá v oboru.Nemáte některá nápad jak se odpíchnout k lepší práci? Nebo by někdo jel do zahraničí? Za zkoušku by to stálo ale nechci sama.
Pro Josipa:
Ahoj, prosím tě jak se ti povedlo dostat do Londýna za bar? jsi tam jela přes nějakou agenturu? Já se dívám po agenturách, ale nevím které věřit, diskuze už mám taky nějaké přečtené, prvně jsem chtěla přes student agency, ale na tu jsme našla taky spoustu negací.
Díky a zatím ahoj
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.