Ahoj, za týden nastupuji ve 4 hvězdičkovém hotelu na pozici food and beverage assistent, což je vlastně obsluhování lidí. Nemám žádnou praxi, nikdy jsem tuto práci nedělala o čemž samozřejmě managerka ví. Chtěla bych vědět, jestli to je těžké se zaučit (nošení více jak 2 talířů atd.). Nemá některá z vás zkušenosti s touto prací, když jsem neměly praxi? Jinak práce je v UK, v ČR by mě bez praxe asi nikde nevzali.
Osobní zkušenost nemám, ale švagrová takhle v Anglii pracovala a říkala, že po měsíci to bylo naprosto v pohodě.
Taky si myslím. Na SŠ jsem byla na brigádě také v hotelu a de facto jsem tam byly všechny bez praxe a zvládly jsme to všechny
Ještě si vzpomínám, že ji šéf říkal, že si mají koupit plastové (jednorázové) talíře a balík suchých fazolí (kvůli zátěži)-Na každý talíř nasypat a trénovat, postupně přidávat talíř.Přišlo mi to funny, ale logiku to má, navíc fazole sesbíráš i bez vysavače.
Díky za odpovědi. Jsem na to zvědavá, jak to bude probíhat. Celý život jsem se téhle práci vyhýbala a bála, ale tak zkusit se má všechno.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.