Uvažuji o koupi nových nožů, a opravdu kvalitních, za rozumnou cenu Doma mám nože Tescoma Presto, a kdybych měla jiné, tak letí z baráku. Na maso absolutně nevhodné, pečivo mi kvalitně rozcupujou... A nějaké broušení - je úúúúplně zbytečné Potřebovala bych alespoň jeden pořádný nůž, který by zvládl maso, pečivo, vše Uvažuju o jednom z Kauflandu, kupovala jsem ho před dvěmi lety, Stál cca 250,- a funguje pořád - ne však u mě doma Avšak pokud navrhnete jiné, budu ráda
Dobré jsou prý Fiskars, používají je profi kuchaři, doma máme asi tři, ale nijak zvláštní mi nepřijdou, je fakt, že jsou pevné do ruky, ostré, ale to má spíš na svědomí přítel, který je ostří a stará se o ně Tak zkus pohledat..
Přidávám hlas pro Fiskars Ale hlavně to chce nože pravidelně brousit, ale ne jen obyčejným domácím brouskem nebo ocilkou.
My máme jakousi sadu nožů z Japonska - a ty teda řežou samy Jen tady asi nebudou k dostání, objednávali jsme je přímo z Japonska a platili přes Paypal Ale nic ostřejšího jsem nikdy v ruce neměla
Keramický nůž.
a co keramické nože? Je pravda, že se nehodí na vše, ale ostré jsou teda pořádně. My máme značkový za 800kč a krájíme s ním už rok a je pořád ostrý.
Já nedám dopustit na keramické nože.
Mám přes rok tyto a mohu jen doporučit: http://www.giganto.cz/product/product&product_id=5 8
Wusthof. Neměla jsem nic lepšího. Je tam ale už trochu vyšší cena.
http://ekonomika.idnes.cz/test-mf-dnes-odhalil-ze- nerezove-noze-rezaveji-fqn-/test.aspx?c=a090212_11 1519_test_ven
čím krájíte zeleninu? Ráda bych se zbavila kovu, ale tomu keramickému noži nějak nevěřím, jeden říká, jak jsou super, druhý jak se otupí...
Cituji laala: čím krájíte zeleninu? Ráda bych se zbavila kovu, ale tomu keramickému noži nějak nevěřím, jeden říká, jak jsou super, druhý jak se otupí...
Já s keramickými noži krájím naprosto všechno i zeleninu, nejde o otupení, ale o to, abys nůž nezlomila.... Pokud s ním nebudeš mlátit nevím do čeho, neměla bys s tím mít problém
Cituji meridian: nůž nezlomila.... Pokud s ním nebudeš mlátit nevím do čeho, neměla bys s tím
Souhlas, také mám keramický, ale krájím s ním jen zeleninu a maso. Rozhodně nic tvrdého. Po dvou letech používání je stále ostrý.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.