arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Uvažuji o koupi nových nožů, a opravdu kvalitních, za rozumnou cenu Doma mám nože Tescoma Presto, a kdybych měla jiné, tak letí z baráku. Na maso absolutně nevhodné, pečivo mi kvalitně rozcupujou... A nějaké broušení - je úúúúplně zbytečné Potřebovala bych alespoň jeden pořádný nůž, který by zvládl maso, pečivo, vše Uvažuju o jednom z Kauflandu, kupovala jsem ho před dvěmi lety, Stál cca 250,- a funguje pořád - ne však u mě doma Avšak pokud navrhnete jiné, budu ráda

Dobré jsou prý Fiskars, používají je profi kuchaři, doma máme asi tři, ale nijak zvláštní mi nepřijdou, je fakt, že jsou pevné do ruky, ostré, ale to má spíš na svědomí přítel, který je ostří a stará se o ně Tak zkus pohledat..

arrow
profile_image
Mirri
od 29. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Přidávám hlas pro Fiskars Ale hlavně to chce nože pravidelně brousit, ale ne jen obyčejným domácím brouskem nebo ocilkou.

arrow
profile_image
Áď4
od 20. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

My máme jakousi sadu nožů z Japonska - a ty teda řežou samy Jen tady asi nebudou k dostání, objednávali jsme je přímo z Japonska a platili přes Paypal Ale nic ostřejšího jsem nikdy v ruce neměla

Keramický nůž.

arrow
profile_image
Jaanaa22
od 25. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a co keramické nože? Je pravda, že se nehodí na vše, ale ostré jsou teda pořádně. My máme značkový za 800kč a krájíme s ním už rok a je pořád ostrý.

Fiskars, třeba ve scontu mají sady za 500Kč.

Já nedám dopustit na keramické nože.
Mám přes rok tyto a mohu jen doporučit: http://www.giganto.cz/product/product&product_id=5 8

Wusthof. Neměla jsem nic lepšího. Je tam ale už trochu vyšší cena.
http://ekonomika.idnes.cz/test-mf-dnes-odhalil-ze- nerezove-noze-rezaveji-fqn-/test.aspx?c=a090212_11 1519_test_ven

arrow
profile_image
laala
od 13. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

čím krájíte zeleninu? Ráda bych se zbavila kovu, ale tomu keramickému noži nějak nevěřím, jeden říká, jak jsou super, druhý jak se otupí...

Cituji laala: čím krájíte zeleninu? Ráda bych se zbavila kovu, ale tomu keramickému noži nějak nevěřím, jeden říká, jak jsou super, druhý jak se otupí...

Já s keramickými noži krájím naprosto všechno i zeleninu, nejde o otupení, ale o to, abys nůž nezlomila.... Pokud s ním nebudeš mlátit nevím do čeho, neměla bys s tím mít problém

arrow
profile_image
Krocánek
od 19. 11. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

jo hodně lidí mi také říkalo o Fiskars. Takže to bude asi v pohodě.

arrow
profile_image
MarieŠmídová
od 3. 8. 2017
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji meridian: nůž nezlomila.... Pokud s ním nebudeš mlátit nevím do čeho, neměla bys s tím

Souhlas, také mám keramický, ale krájím s ním jen zeleninu a maso. Rozhodně nic tvrdého. Po dvou letech používání je stále ostrý.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené