Potřebuju rychle poradit s mraženým filé! Chtěla jsem ho dát rozmrazit už včera večer, ale na obale jsem se dočetla, že se před úpravu nemá rozmrazovat! Nechci to obalovat, ale udělat na másle a na kmíně. Jak na to? Bojím se, že to bude hrozně prskat a budu mít olej všude okolo! Nebo máte jiný nápad, jak připravit filé? Díky moc!
méně než
10 příspěvků
Teda nevím,ale filé a ryby já normálně rozmrazuju.Nemůžeš to přece připravovat zmražené,nevím,co to tam mají za návod. Když nebude rozmražené,pustí strašně vody.
Nech ho povolit a pak ho ochuť osol,okmínuj,dobrý je česnek,dej na něj máslo a šoupni ho do trouby.Nebo hodně dělám ryby tak,že si připravím ochucenou hladkou mouku,v té ryby obalím a upeču na másle.Udělá to dobrou kůřčičku.
Cituji tivoli: Nechci to obalovat, ale udělat na másle a na kmíně
Dělám běžně a nerozmrazuju, taky jsem to četla na obalu... A nějak tragicky to neprská, to bych si všimla
méně než
10 příspěvků
No fakt, upozornění: před přípravou nerozmrazujte! No nechala jsem to hodinku povolit, tak uvidíme, obalím to trochu v hladké mouce, aby se to tak neprichycovalo. Pokapala jsem to citronem a posypala kořením na ryby, tak uvidíme.
Mě teda nerozmražené filé nechutná, připadá mi, že je pak takové moc vodnaté....Pokud zapomenu rozmrazit, tak rozmrazím v mikrovlnce.
Já teda nevím, ale myslím, že to ničemu nevadí zkus to osmahnout tak 5 minut na pánvičce, a potom to můžeš strčit do trouby , polít vajíčkem a posypat sýrem.Takhle je to výborné
Zmražené rybí filé je hnusné celkově,takže radím nerozmražovat a metnout to celé do koše rovnou,ušetříš si zaflákaný sporák,protože pak to stejně vyhodíš,v troubě je to ještě větší hnus máš plný pekáč vody a v tom usušená placka bez chutě
Já myslím že příště ho předem rozmrazím, jelikož pak se musí dýl smažit a připíká se. Radši jsem ho z pánve vyndala, ale přišlo mi, že ještě není dostatečně hotový, takový studenší.
Já teda filé nikdy nerozmrazuju, když ho chci udělat tak ho normálně vyndám z mrazáku, ale dělám ho teda většinou v troubě.A vždy je výborný
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.