arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji dadabus: Nejlepší = nejvhodnější je ten, co obsahuje málo % tuku, mastnější se roztéká.

Já jsem osmažila olomoucké tvarůžky a čekala jsem, že se neroztečou, když mají jen 1% tuku, ale roztekly se, nevíte, čím to může být?

Naposled jsme dělali smažák z 30 % eidamu z Alberta. Byl to hnus. Vůbec se to ani po 10 minutách smažení nerozteklo, bylo to jako syrové. Takže nezáleží asi jen na typu, ale i na kvalitě. Tento fakt neee.

arrow
profile_image
hyena 02
od 10. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Holky, a zkoušela některá z vás smažit mozzarelu? Před x lety to dělali jako sezónní specialitu v McDonald, moc mi to chutnalo, ale doma jsem to nezkoušela, přijde mi na smažení "moc mokrá"...

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na hyena 02: jojo, dělám obalenou v parmské šunce. Ale je fakt, že ráda teče.

Reaguji na hyena 02:
Taky smažím. Tomu roztékání se dá víceméně (ale ne vždy) zabránit pořádným trojobalem, hlavně na bocích, několikrát za sebou. U nás doma - když už smažený sýr, tak jedině mozzarellu! Je to vážně výborné.

arrow
profile_image
aandrejjkaa
od 9. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Eidam 30%..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené