Eidam 30% - kupuju ten z Penny v modrém balení (asi po 400g - rozkrajuji na půlku, někdy na čtvrtiny) a ten je výborný.
hermelín
já miluju Camember-obyčejný z Globusu,krásně se rozteče,to mi moc chutná...jéé naše Tvarůžky,ty jsou nejlepší,ještě,že to mám k nám do výrobny kousek
Nejlepší = nejvhodnější je ten, co obsahuje málo % tuku, mastnější se roztéká.
Nejlepší = nejchutnější je podle mne smažený sýr ementálského typu ( Leerdamer, ... ) , ale je potřeba jej dvakrát obalit, jinak se fakt rozteče. Nebo tvarůžky
Minule som vyprážala neúdenú parenicu, lebo sme dostali chuť na vyprážaný syr a iný okrem parenice a karičky nebol. Rozkrojila som ju na štrvrtinky a bola fakt výborná. Inak tiež 30% eidam a tak ako baby radia, najlepšie je ho obaliť dvakrát a použiť nie tak najemno zomletú strúhanku ( kupujeme z Lidlu). Pretože tá jemná skoro prášková horšie drží a opadáva.
nejlepší je hermouš, hele jak je to s těma tvarůžkama, opravdu to při smažení tak smrdí, že se to nedá vyvětrat? já je chci taky už dlouho vyzkoušet, ale manžel toto nepapá a jestli tím zamořím celý byt, tak mě vystěhuje
Reaguji na Jenulinka: usmaž je, když bude mít přijít tchyně a ujišťuju tě, že se nezdrží dlouho
Taky mám nejradši hermelín ale neskutečně miluju takový ty sýry, co se prodávaj jakoby už předsmažený
Reaguji na Jenulinka:
už jsem je teda dlouho nedělala, protože přítel se nad tím ofrňuje (mimochodem teď je měl zamíchané v houbách, ani o tom nevěděl a olizoval se až za ušima ), ale ten smrad se vyvětrat dá, je to jako s jinýma aromatickýma sýrama...i když mě to teda moc voní
Cituji LuxuriousPrincess: ale samozřejmě nesmažený
tak je zkus i někdy obalit, je to fakt dobrota
...smažené tvarůžky jsou luxusní-je to teda smrad,že by jeden pad,ale vyvětrat se to dávyrábí se u nás v Lošticích a tak se tady dělají na všechny možné způsoby-třeba s brusinkama a šlehačkouvýborné sou taky obalované s šunkou nebo uherákem...jééé mňam
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.