arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Vlastik123: áva co zůstane pod roštem se doleje vodou podle potřeby na omáčku a dochutí. a mám 4 porce najednou udělané za 60 min , můžete to i zkrátit podle tuhosti masa. Jinak bych potřeboval 1 hrnec na brambory,1 hrnec na zeleninu, 1 hrnec na omáčku, a 1 hrnec na pečení masa v troubě - TO JE CELKEM 4 ÚKONY A 4 HRNCE A VELKÁ SPOTŘEBA PLYNU, je to odskoušno na 4 porce bez problému. Vlastik

No, na společné vaření si vystačím s jednou parní troubou, ale když už mluvíš jako variantu o klasickém způsobu vaření běžného jídla jako je nějaké maso v omáčce, tak:
1) k omáčce se nepodává vařená zelenina zvlášť
2) maso se po zatažení normálně vaří v téže nádobě ve které se i restovalo
3) k masu se přidává do té jedné nádoby jak zelenina, tak i koření a zakončuje se omáčkou
4) brambory se hodí k sosu, k omáčkám je ve většině vhodné podávat knedlík

Tedy suma sumárum, jsou na to třeba 2 nádoby a pokud nemají ty čtyři osoby hladovět, tak stejně tak jeden Go Cheaf nestačí.

Nicméně chápu, že člověk který "k vaření" potřebuje bujón, z vaření udělá teoreticky bojový úkol a do omáčky na plněné papriky dává smetanu kuchař není a pak asi ano... mohu souhlasit s tím, že kdo neumí vařit si může tuto věc oblíbit.

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

odesláno 2x

arrow
profile_image
bububabu
od 4. 7. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Máme ho už doma také a můj starý tatínek si ho velice oblíbil.
Děkuji Vlastik123 za kuchařské návody, dokonce jsem nevěděla že se tam dá péct i bábovka

arrow
profile_image
Miky737
od 25. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Vlastika123 znám a popisované recepty jsme dělaly spolu a stále testujeme i další. Já jsem s hrncem nadmíru spokojen. Podle některých komentářů má někdo místo kuchyně asi závodní jídelnu. S hrncem nejsou starosti s hlídáním a použitého nádobí minimum. Takže v poho.

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Go Shef: Grilování klobásek česnekových na roštu . Klobásky neprořézavám jen je tam vložím na spodní rošt a nepotírám žádným drezinkem a pod... klobásky jsou už ochucené , nezapomeňte je pak otáčet po chvílkách . Nastavit na 160 C tepla , čas asi na 40 min a potom podle potřeby přidat čas , každá klobása má jinou struktůru, nedávám na spodek vodu - nic.

video ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=MWb_ZTdJ59Y

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Vlastik123: Chtěl bych doplnit recept na těsto na Bábovku v Go Shefu
Recept :
2 hrnky mouky polohrubé
1 hrnek cukr krupice (DIA 20 tablet dá místo cukru)
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
3 vejce
1 prášek do pečiva
Vanilkový cukr

Přísady: rozinky, kokosová moučka, ořechy, se vmíchají do těsta

Vše se promichá ručně,,NEŠLEHÁME! , a nakonec vmícháme kypřicí prášek a vanilkový nebo vanilkoskořicový cukr. Do vymazané a vysypané formy těsto přendáme.
Formu s těstem vložíme do Go Shefa a dáme poklop - na dno dáme spodní mřížku a pod mřížku nalijeme vodu kousek pod mřížku, Nastaveni 140 C teplota , asi 30 min podle těsta pak špejli skusit těsto jinak přidat min.. Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Grilovaná klobása v GoShefu [youtube=https://youtu.be/MWb_ZTdJ59Y]
Multifunkční vaření v Go Chef

video ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=MWb_ZTdJ59Y

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Vlastik123: Maso vepřové bez kosti pečené foto

video ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=ieF2nTsyt84&featur e=youtu.be

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef: Brambory oloupané - vložíme na dno rošt, nalijeme vodu po rošt, vložíme brambory osolíme a posypeme Líbečkem, vložíme horní rošt a vložíme zbytek brambor osolíme, posypeme Líbečkem. dáme poklop. Nastavíme na 160 C a 30 min. Vlastik

video ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=Sy-4QGwxOk8&featur e=youtu.be

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef : Kuře pečné - stehna , nalijeme vodu asi 2 cm, kapku oleje, dáme nakrájenou cibuli, na cibuli dáme kuřecí stehna posypaná Gril kořením, vše dáme přímo na dno bez roštu, dáme poklop.Nastavíme na 140 C a 40 mim, pak na 120 C a 40 min . Jak bude vše hotovo odlejeme si trochu výpeku , přídáme k tomu smetanu a uděláme si dresink - tyčkovím mixérem smícháme - bez mouky a jiných přísad. Vlastik

video ukázka:

https://www.youtube.com/watch?v=nPpY06XQpeg

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef : Fotky k předešlým receptum Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef: Fotky k předchozím receptům co se nevešly sem Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef Fotky k receptům co se nevešly Kuře pečené - stehna dresink z výpečku se smetanou mixovat Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef Fotky co se sem nevešly , Kuře pečené - stehna dresink z výpečku se smetanou mixovat Vlastik

arrow
profile_image
Vlastik123
od 23. 4. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

GoShef Foto k předchozím receptům Maso vepřové pečené, postum na dresink je stejný jako u kuřecího masa. Vlastik

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené