Cituji Mirry: Viděla jsem někde reportáž (možná v černejch ovcích), kde byl rozhovor s pekařem (od kterého bych šizení nečekala) a říkal, že musí snižovat náklady (=šidit) proto, aby bylo jeho zboží konkurenceschopné...
Já jsem měla brigádu v pekárně a tam po rohlícich skákaly kočky. A v pekárnách se šidí, je to podnik jako každý jiný. Bohužel.
Já miluju čerstvé pečivo a je jedno jestli je jen "dodělané" nebo upečený přímo v marketu. Většinou si nakoupím čerstvé pečivo do zásoby a dám ho do mrazáku, už mám vypozoravaný jaký pečivo je po rozmražení zase křupavý a jako čerstvý
Já osobně vítám každou informaci, která je u výrobku uvedena, protože si myslím, že jako spotřebitel mám nárok vědět co kupuju. Jinak vyloženě proti rozpečenému pečivu nejsem, miluju když příjdu do obchodu a housky jsou teplé a nikdy jsem nezkoumala, jestli je vážně "upekli". Co mi tedy ale příjde jako důelžitější infomrace je složení jednotlivého pečiva, jak zde bylo už uvedeno...to bych teda vítala více než informaci o rozmrazení
Díky moc za názory.... Taky si myslím, že by měly dávat složení u pečiva A to proto, že někdy jsou škodlivé i ty čerstvé více než ty zmražené a věřte , že vím o čem mluvím, protože v tom to dělám
Kupuju rohlíky v Albertu nebo v Globuse, většinou 30 nebo 45 ks najednou, doma je dám do mražáku. Denně vytahuju rohlíky z mražáku a jsou vždy jak úplně čerstvé. Denně bych do obchodu nechodila, takže zamražuju, i mamka, zamražujeme už mnoho let a jsme spokojené! Chléb občas taky, ale ten doma moc nejíme, jíme ho velmi zřídka.
Cituji rosa.blanca: Denně vytahuju rohlíky z mražáku a jsou vždy jak úplně čerstvé.
No to asi kupuješ rohlík tukový že?
Moje celozr. rohlíky bohužel jako čerstvé nejsou, ale jsou dobré.
Reaguji na rosa.blanca:
Prázdné kalorie nedávám už ani své 5 leté dcerce v podobě bílého rohlíku..
Reaguji na hassynka:
Teď už konečně poznáš, co je čerstvé a co rozmražené. Už to musí povinně v obchodech označovat.
Rozpékané pečivo se dá jíst maximálně v den nákupu. Druhý den je pečivo jako guma
Cituji R17: Prázdné kalorie nedávám už ani své 5 leté dcerce v podobě bílého rohlíku
Já vím, jenže mně ty celozrnné rohlíky fakt vůbec nechutnají. Ty klasické ano.
Mně ale celkově chutná víc nezdravé jídlo, než to zdravé.
Cituji Markvitka: že už se těšíme na druhý den do Alberta a bude to tam viset u všeho A právě mě docela překvapilo, že některé věci tak označené nejsou
Albert je totiž snad jediný obchod, který si těsta dělá sám.
Ale abych nebyla OT. Nekupuju. Snad jen v největší krizi když je hlad, tak do auta na rychlovku, ale domů jako pečivo to nekupuju. Nesní se to, na druhý den je to odporné, fuj. Ovšem na kauflandské koblihy, které se pouze vyndají z krabice a nechají rozmrznout, to nemá
Většina z vás nějak nepochopila název tématu
a nejde u toho mraženého pečiva o to, že se do něho dávají nějaký zbytečnosti? Co se do čerstvého nepotřebuje ?
Není nad čerstvě upečené pečivo. Na druhou stranu spousta lidí nerozezná rozmražené a čerstvě upečené pečivo, já patřím k těm mlsnějším
no jaký by v tom byl rozdíl? Že se do toho dává něco navíc? Většinou to pečivo bývá celkem dobré.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.