hašlerka
Díky
také dělám hrníčkovou,váha se mi rozbila a já od oka moc neumím odhadnout.
jo, jo odměrka je báječná. Používali jsme ji doma vždycky.
Já dělám mramorovanou bábovku s ořechy. Tzn. do těsta přidám 5 až 10 dkg mletých nebo strouhaných ořechů (vlašské, lískové).
Cituji avanta: prdopeč
Šmarjá!Mě než došlo co to je!
Nakombinuju to s tou smetanou.
Musim se přiznat,že se mi trochu příčí ten olej,mamka pekla nějak se smetanou,někdo dělá i tvarohovou.No uvidíme,ale olej ne!
Vpodstatě dělám dost podobnou jako jsou tady ty hrníčkové (jen od oka), ale do té tmavé části dávám ještě trochu rumu (tuzemáku).
Cituji esk: do té tmavé části dávám ještě trochu rumu (tuzemáku).
a já ještě lžičku mleté kávy, vylepší to chuť i barvu a do světlé části nastrouhám trochu kůry z limetky - jinak taky dělám olejovou jako Avanta ( už jsem zkoušela dát i olivový, ale na chuti se to trochu projevilo a ne právě k lepšímu )
dadabus: já dávám citronovou kůru.. a kafe ne, přítel ho nesnáší (ale já kávu ráda, musí to být skvělé)
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.