Ahoj holky moc prosím o radu. Chtěla bych uvařit špenát. Normálně ho dělám tak, že koupím už ten rozemletý mrazený a udělám si nejdřív cibulku, přidám mouku a mléko, pak tam dám ten špenát a až rozmrzne a povaří se, přidám ještě nivu a česnek. Chtěla bych uvařit tento recept, ale mám k dispozici jen listový špetnát. Co s tím mám udělat? Musím ho nějak pomlít, nebo se dá nějak rozvařit? Vůbec si nevím rady, prosím moc o pomoc! Díky předem

A nechceš zkusit normální špenát bez těch věcí okolo? na cibulce a česneku udělám listový špenát, až to zvadne, přidám malinko smetany. Kdo chce rozmixuje, ale mě to přijde jako prasení dobré věci.

Cituji Wild Paula: na cibulce a česneku udělám listový špenát, až to zvadne, přidám malinko smetany

Lepší než obyčejný mixovaný.

arrow
profile_image
piper mojeid
od 26. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Wild Paula: na cibulce a česneku udělám listový špenát, až to zvadne, přidám malinko smetany.


Cituji Wild Paula: Kdo chce rozmixuje, ale mě to přijde jako prasení dobré věci.

Líp bych to nenapsala. Je to tak

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Wild Paula: na cibulce a česneku udělám listový špenát, až to zvadne, přidám malinko smetany.

U nás to děláme úplně stejně, akorát ty špenátový listy ještě trochu pokrájím

Cituji Wild Paula: mě to přijde jako prasení dobré věci.

Souhlas, takovej ten sračkošpenát nesnášim.

arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Wild Paula:
tiež to takto robíme
niet nad čerstvý špenát och mňam

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené