Vynikající náplň jsem udělala obyčejně:
potřeba: salko, puding, celé mástlo
Salko dáme vařit do vody na dobu 90 minut (může být i více) - nejlépe dát do hrnce a pod tu plechovku dát kus utěrky nebo nějaký předmět (aby nebyl spodek plechovky u ohně) a nechat přes noc vychladnout.
Pak uděláme puding (karamel nebo vanilka) - už existuje puding za studenta (zkoušela jsem a je super hodí se do studeného mléka a jen se vyšlehá)
Máslo necháme změknout do druhého mimo ledničku pak ho ušleháme (aby nebyly hrudky), přidáváme puding a nakonec salko (z kterého se udělal karamel).
Nemám ráda máslové krémy, ale tenhle mě nadchnul (máslo tam není vůbec cítit). Jen varování hrozně se přejíte, protože jsem pořád něco oblizovala jak to bylo dobré . Je to jednoduchý krém a nemusí se téměř nic hlídat (aby se něco nepřipálilo nebo nezdrclo apod.)
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.