Jíte někdo syrový květák jen tak,že Vám chutná?Já jsem si ho teď oblíbila jen nakrájený a posypaný podravkou,dnes jsem snad snědla celou půlku.Co jsou v něm za vitamíny a k čemu je prospěšný?
Pan Google viz tabulka
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kv%C4%9Bt%C3%A1k
Jinak pár růžiček syrového květáku si ráda dám..mám ráda jeho chuť,ale jen trošku,protože dost nadýmá ....
...a podravka má hodně vitaminu E třeba E621, E631
http://www.chemievjidle.cz/korenici-smesy/podravka -podravka-lagris
(já vim je to OT )
Cituji daisy01: Jíte někdo syrový květák jen tak,že Vám chutná?
Syrový moc ne, spíš smažený s bramborem, v polévce vařený a na "mozeček". Květák miluju. Výborná to pochutina
Vitamíny už tu padly, takže netřeba zmiňovat. Já ho ale nejím proto, že je zdravý, ale protože je fakt výborný
Reaguji na Mia_Sofia: tak ono ve vařeným nebo nedej bože smaženým květáku moc vitamínů stejně člověk nenachytá. Jinak já ho jím teda taky tak, nevařenej ani nevím, jak chutná.
Cituji NetaNeta: : tak ono ve vařeným nebo nedej bože smaženým květáku moc vitamínů stejně člověk nenachytá.
My smažíme v troubě na minimu tuku, ale máš pravdu. Jakkoli tepelně upravený už vitamíny postrádá.
Ale chutná mi teda opravdu hodně. A nejvíc ten z naší zahrádky .
Cituji poella: Po uvaření mi to prostě smrdí
Je fakt, že zrovna nevoní, ale mně to neva .
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.