keramická tiež nieje zlá, ale ja by som ju skor odporúčala na zeleninu alebo na nejaké restované kuracie prsicka na kusky. Ale na steak nee.
my máme Tefal z řady Jamie Oliver a třeba volská oka si dělám úplně bez oleje a stačí to vejce trošku podpíchnout a lítá po pánvičce úplně samo, máma v něm dělá na sucho i maso, a za rok se nám v ní snad nic nepřipálilo...
já mám zepter a jsem spokojená. Vařím, griluji bez tuku úplně. Zelennu vařím jen s troškou vody a neslévám. Hranolky smažím taky bez problémů. Ale na něco to moc vhodné není - třeba steak nejde a nejde. mám i jednu titanovou, kterou nepoužívám skoto vůbec a na ni to taky nejde. přemýšlela jsem o keramické. tak ta asi taky nic, co? A třeba palačinky a bramboráky dělám na obyčejné pánvičce z Ikey za 29kč
Vyzkoušenou mám tuhle http://www.greenpanve.cz/category/greenpan-kyoto-i ndukcni/3 a spokojenost maximální.
Já doporučuji přírodní litinu. Oproti tefalu a většině ostatních značek neobsahuje chemii a dá se na ni vařit zcela bez tuku. Samozřejmě např. u řízků to nefunguje Tady najdete něco málo o litině: http://grilovaci-panev.cz/prirodni-litina
Ahoj, já jsem si před dvěma lety koupila tyto hrnce: http://www.naplotne.cz/hrnce-wmf/wmf-sada-hrncu-4- ks-function-4/ a jsem s nimi opravdu spokojená! nic se na nich nepřichytí, olej používám jen velmi malé množství. Mají multifuknční poklici, která usnadní práci. Jiné už nepoužívám.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.