Už ti to jednou smazali, tak pochybuju, že to nesmažou zase. Nicméně kupuju bylinkové seno v Hornbachu a nebo dostávám domácí od známého.
Ze začátku jsem kupovala poslední dva roky vozil přítel od dědy a teď máme své, táta posekal v létě zahradu, my ho během pár dní nasušily a doteď máme a chutná
Mám králíka a morče a kupuji už jedině tyto.
Je hodně druhů na výběr ... se sušenou mrkví, s kopřovou, s mátou, s heřmánkem a pampeliškou .....
1
2
3
Domáci je super, jenže nesmí být čerstvě nasušené ... musí být odležené .. nevím teda kde bych to skladovala i když máme barák
Cituji Midlinkaaa: nevím teda kde bych to skladovala
já dostávám od dědy domácí a dávám ho do velkého proutěného koše, který má mamka jako dekoraci.. A slouží dobře
Cituji Midlinkaaa: jenže nesmí být čerstvě nasušené
Proč nesmí být čerstvé? My používáme taky domácí, teda z chalupy od babičky. A většinou si ho sám posekám, usuším a odvezu
Cituji standysman: Proč nesmí být čerstvé?
Čerstvě usušené seno musíme před zkrmením nechat odležet 6 týdnů, protože, ačkoliv se nám zdá suché, probíhají v něm ještě biochemické změny, které mohou u zvířat vyvolat těžké trávící problémy.
Cituji Anetkaa: Čerstvě usušené seno musíme před zkrmením nechat odležet 6 týdnů, protože, ačkoliv se nám zdá suché, probíhají v něm ještě biochemické změny, které mohou u zvířat vyvolat těžké trávící problémy.
Reaguji na 8ema8: Neříkám, že nemáme seník, jenže ten dům není můj - já se o něho nestarám a v seníku je plno blech a chodí tam kočky od sousedů takže to bych neriskovala A na půdě je tak metr prachu - to taky není moje starost
Takže vidím to třeba na obývák Ve sklepě je zase vlhko
Ty co kupuji jsou dobré a jde vidět, že jim chutná Ale zkusím si teda tento rok trochu nasušit a uvidím po kterém se utlučou víc
Reaguji na Midlinkaaa:
Aha to je pak blbý Já je skladuji u babičky na půdě, kde v podstatě není nic jiného než seno v obřím boxu
Cituji Anetkaa: chutné seno
Nevím, jestli je chutný. Nejedla jsem ho.. Ale dávali jsme domácí nebo s heřmánkem, mátou..
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.