arrow
profile_image
Pavla Bellis
od 18. 8. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pro mě je tak akorát asi 2-3x týdně, hlavně ale krůtí, pak králičí, hovězí, vepřové jen občas. A pak ty ryby - ryby taky střídat. Z příloh jsem úplně vyřadila klasickou těstovinu, skvělá náhrada je kukuřičná (špageti) a nebo domácí celozrnné, pak samozřejmě brambory a různé rýže.
O lušteninách už se někdy tak dobře nemluví, každopádne u nás jsou tak jednou za 10 dní, hlavně cizrna (ve sklenici je jak dělaná na přípravu hodně rychlého jídla).
Co beru u sebe jako nejlepší krok je náhrada části "jídla" zeleninou - ať už tepelně upravenou nebo salátem vedle a skoro úplné vyřazení bílé pšeničné mouky. A taky nejedení nekváskového pečiva (v kváskovém je urč. množství bílé mouky ok)
Mrkněte na tohle video - http://www.youtube.com/watch?v=soY6RV3-mLY. Taky tam mluví i o mase a problémech spojených se stravováním.

Myslím že naprosté většině lidí chybí důvěryhodné a hlavně potvrzené informace o tom, zda je vegetariánství/veganství zdravé a přirozené, či nikoliv. Snad vás přesvědčí tento vědecký článek, kde je vše jasně napsané a vysvětlené. Je to potvrzené americkou dietetickou asociací na základě 10 studií (2 z USA). Výsledkem studie je, že vegetariánství a veganství je zdravější, než konvenční strava.

Proč se tyto informace nikdy nedostanou na veřejnost K této studii se pravděpodobně moc běžných lidí nedostane, avšak kdo hledá najde. Je potřeba trochu rozšířit povědomí..

Studie potvrzená americkou dietetickou asociací

Důležitá je samozřejmě skladba stravy, musí být pestrá, to však platí i pro "konvenční" stravu. Výhody jsou však naprosto zřejmé.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené