Miabella
sabulebambule
Už jste někdo navštívil La Casa Argentina v Praze?
jáááááááááá. Výborný maso a luxusní dezert - gril. ananas s van. zmrzkou a pistacovymi orechy
v Perfectu jsme taky byli, už nepůjdeme, nesnáším nevyškolený someliéry
na tom ujíždím v Ambiente...ikdyž už jsem děsně přežraná všech možných úžasných masíček, tak několik grilovaných ananasů se do mě vždycky vejde
Hana Marková
Také můžu vřele doporučit Ambiente Má to jedinou "nevýhodu", že je to formou All you can eat,takže se tam vždycky strašlivě přejím
http://www.ambi.cz/index.php
Nejraději mám Brasileiro ve Slovanském domě, tam je velký výběr různých druhů masa, ryb, sushi atd.. V pizza Nuova je zase velký výběr výborných těstovin, salátů, rizot a pizz
Miabella
já mám nejradši Living v Másesce, protože v Brazileru se přejím a to není dobrý, oni ze začátku nosí ty horší masíčka a to mě štve. Takže si dám v Livingu 200 g, pak dezert, kafe a je mi fajn.
Hana Marková
Miabella
oni ze začátku nosí ty horší masíčka a to mě štve
Cože? tak to slyším poprvé! Já jsem dostávala samé delikatesy od začátku do konce
monča
několik grilovaných ananasů se do mě vždycky vejde
No ty tam mají super
minule jsem si musela dokonce rozepnout knoflík na kalhotech, abych si ho mohla dát
Miabella
oni ze začátku nosí ty horší masíčka a to mě štve
To taky nemám ráda..........i když zas si tam ráda dám sushi.
Když už jsem nakousla sushi, kam na něj? Já mám ráda Myabi a na rychlovku zajdu i na to v Palladiu. Ale ráda se přiučím i o jiných místech!
Hana Marková
Cože? tak to slyším poprvé! Já jsem dostávala samé delikatesy od začátku do konce
Je to tak.........dokonce jsem o tom četla i v nějakým časopisu. Je to prostě nastavené tak, že ze začátku nosí to méně drahé maso. Ale to neznamená, že ho neumí připravit!
Miabella
Hana Marková
no, já miluju třeba tu svíčkovou v parmezánový krustě, tu nosí prostě až dýl. Ze začátku jako dobrý maso, ale ne to nej. Už jsme to vychytali, prostě si říkáme, co chceme
Hana Marková
Miabella
já miluju třeba tu svíčkovou v parmezánový krustě
..víš že přesně na tu jsem si vzpoměla... nikde jinde jsem se s ní takhle výborně udělanou v parmazánu nesetkala..
Miabella
Ze začátku jako dobrý maso, ale ne to nej
Aha tak mě to přišlo že nosí průběžně všechno možné a jak zrovna příjdeš,tak to dostaneš
tak příště budu ze začátku odmítat
Miabella
Hana Marková
jo, přesně. Odmítat. Nejím tam ty klobásky, srdíčka a prostě vždy jen čekám na to pořádný maso.
ale jeslti ráda masko, tak utíkej do toho Dockhouse, tam mají fakt skvělý
Hana Marková
minule jsem si musela dokonce rozepnout knoflík na kalhotech, abych si ho mohla dát
To dělám pokaždé
a svetr přes to to jistí
Miabella
já miluju třeba tu svíčkovou v parmezánový krustě
Tu taky miluju a pak něco z toho arg.býka, to se úplně rozpadává na jazýčku...mmmmm
Miabella
prostě si říkáme, co chceme
To funguje? Opravdu to nosí? My si taky vybíráme a necpeme se kuřecím, ale čekáme co přinesou dalšího, neobjednáváme...
Miabella
tak utíkej do toho Dockhouse, tam mají fakt skvělý
To musím říct manželovi...
Miabella
monča
funguje. Zatoužím po lososovi nebo čemkoliv jiném, řeknu a oni přinesou....
v Pizza Nuova to samý...minule jsme byly s kámoškama, každa jsme si dali degustační menu Pizza a pasta a chudák holka už nevěděla,co nosit, tak jsme si říkaly, na co máme chuť. Sice jsem na své milované hřibkové rizoto čekala 20 minut, ale udělali mi ho
Hana Marková
Miabella
ale jeslti ráda masko, tak utíkej do toho Dockhouse, tam mají fakt skvělý
Maso já můžu pořád
jeden den bez něj a jsem bez sebe
Dockhouse musím zkusit, tak mají steaky že? Říkáš lepší než v Brasilieru?