Reaguji na KillerCatA: Tak já už mám od včera krémy hotové, dělám to tak leta, klidně 14 dní vydrží, dávám tedy cukroví do vchodu, kde je zima. Nikdy se nic nezkazilo, když se nesní, tak vydrží v pohodě i na Nový rok. Kakaový krém dělám tento: 1 máslo + 20 dkg cukru moučka spolu našlehat, pak ve vodní lázni rozpustit půl 100% tuku (Omega) a 3 lžíce kakaa. Nechat vystydnout a spolu ušlehat, nakonec přidat trochu rumu a 1 vejce, šlehat do stuhnutí.
méně než
10 příspěvků
Cituji Lucrezia: svařím 1/8 l mléka se čtyřma lžícema mouky, vznikne hustá kaše, která se zašlehá do másla s nějakým sladidlem
Taky tak základ na krém dělám.Do čokoládového přidávám rozpuštěné ledové kaštany,je to moooc dobrý Můžou se přidat třeba ještě najemno sekané mandle.
Cituji Luciene1: Do čokoládového přidávám rozpuštěné ledové kaštany
Taky tak dělám Krém je chuťově nugátový.
Reaguji na Laky:
Prosím tě, kde kupuješ to máslo? Nikde jsem ho neviděla.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.