arrow
Neprodává v Bazaru

Leo
Mr_Spock
Leo
Mr_Spock
holt mladá a nezkušená!

Dejte tip, pane Všeználku

no přeci já!! já jsem ten nejlepší tip i typ!

Mr_Spock
no přeci já!! já jsem ten nejlepší tip i typ!
Tip na čokoládu To víš, příjemná koupel, tak teď by to chtělo nějakou čokoládu

arrow
Neprodává v Bazaru

Leo
Mr_Spock
no přeci já!! já jsem ten nejlepší tip i typ!

Tip na čokoládu To víš, příjemná koupel, tak teď by to chtělo nějakou čokoládu

já se v čokoládě zda řídké, nebo husté ještě nekoupal a nějak netoužím je vyškrabávat ze všech částí!

arrow
profile_image
MagdaA
od 23. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

A je vlastně nějaký rozdíl mezi horkou čokoládou a kakaem?

Mr_Spock
já se v čokoládě zda řídké, nebo husté ještě nekoupal a nějak netoužím je vyškrabávat ze všech částí!
To je chyba .. nicména ta informace byla dvojího druhu, víš to moc dobře a taková čokoládová masáž, hmmm

arrow
Neprodává v Bazaru

MagdaA
A je vlastně nějaký rozdíl mezi horkou čokoládou a kakaem?
pravou čokoládu poznáš podle její nejdražší součástí, která se bohužel používá taky i v kosmetickém průmyslu (proto je tak drahé) - kakaového másla, to kakao nemá! Stačí se vždy podívat na zadní stranu obalu čokolády a když tam není poměr, tak aspoň se podívej na kterém místě je to kakaové máslo. Aspoň částečnou vypovídající hodnotu to má!
Proto ty echt čokolády s vysokým obsahem kakaa, nejsou čokolády v pravém slova smyslu...
Leo
nicména ta informace byla dvojího druhu, víš to moc dobře
když se jedná o moderátora, tak v té chvíli když si všimne mě - vobyčejného čudla, tak mám takovou trému, že zapomenu i to málo, co jsem věděl!

arrow
profile_image
MagdaA
od 23. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mr_Spock
Proto ty echt čokolády s vysokým obsahem kakaa, nejsou čokolády v pravém slova smyslu...
Toto mi je jasný, ale já myslela čokoládu v tekutém stavu, mě prostě přijde, že tady u nás v kavárnách nebo automatech se podává přeslazené kakao a ne horká čokoláda, tu si prostě představuji jinak, třeba se pletu

arrow
Neprodává v Bazaru

patrně to úplná čukoláda nebude, to by musela mít koexistenci a chuť jako v čokoládové fontáně! ?-)

arrow
profile_image
Mau
od 14. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já nejradši kafíčko Nescafé nebo Velvet s mléčkem/smetanou, bez cukru, prosím

Musím se přiznat, že si docela ráda dám docela obyčejného "turka", kterého by pravý Turek určitě s opovržením odmítl uznat za regulérně připravenou kávu. Ale když je výchozí surovina kvalitní, voda vařicí, káva správně pomalinku zalitá, má v sobě zrnko soli a dvě kostičky cukru, tak jsem docela spokojená.
No a jinak, kapučíno, nescafé, espresso, cokoli, hlavně když je trochu toho kofeinu a k tomu pár minut klidu.

hašlerka

hašlerka
má v sobě zrnko soli
????????????????????? já osoba neznalá..., proč se dává sůl?

Odry
proč se dává sůl?
Nooo, mě to naučila maminka, a protože jsem jí věřila, tak jsem to nikdy zvlášť nezkoumala. Recept na svíčkovou jsem taky neprověřovala... Ale dělá to víc lidí, všeobecně se soudí, že to líp to chutná, káva má víc pěny atd. Ale opravdu, musí se dát jen nepatrně!!!

hašlerka

já jsem se ptala upřímně, jelikož to slyším poprvé, rozhodně to nebyla ironie

Odry
Ale já jsem upřímně odpověděla, vůbec, ani na vteřinu, jsem nebyla ironická. Věř mi, nemám to ve zvyku. Říkala jsem to kámošce u kafíčka...

hašlerka

ano? Tak to jsem ráda. A teď teda to kafíčko...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené