arrow
profile_image
ziza1108
od 13. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Zanet96
Moc děkuji za tip. Určitě si ho objednám, protože mě bolesti žaludku trápí už delší dobu, spíš
nárazově. A jak ho používáte? Normálně na lžičku? Myslela jsem, že tyto oleje jsou třeba
do koupele nebo do aromalampy...

arrow
profile_image
ziza1108
od 13. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Helmut
Hm, tak to je síla. Za tu cenu bych předpokládala něco jiného.
Nevím ale jestli tam něco nemusí být, aby to vydrželo. Přece jen kdyby tam nebyl
žádný konzervant, tak se to brzy zkazí nebo ne?

arrow
profile_image
Ectase2
od 16. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

ziza1108
Každá dobrá kosmetička to pozná
Ovšem pokud chceš být důkladná, přístrojem na diagnostiku by to bylo nejlepší

arrow
profile_image
Zanet96
od 26. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji ziza1108: rčitě si ho objednám, protože mě bolesti žaludku trápí už delší dobu, spíš
nárazově. A jak ho používáte? Normálně na lžičku? Myslela jsem, že tyto oleje jsou třeba
do koupele nebo do aromalampy...

Dávám si opravdu jednu kapku na lžičkumě pomáhá a celé rodině taky.Do koupele se může dávat také,prodejce nám ke všemu vždy dá podrobné info)

arrow
profile_image
Dáša62
od 3. 1. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Helmut

možná by jsi mohla číst složení výrobků důkladněji a doplnit si informace o přírodním glutamátu. Bujóny a vůbec veškeré výrobky jsou čistě přírodní a bez chemie.
L-Glutaman sodný monohydrát, též L-glutamát sodný monohydrát, je krystalická forma sodné soli kyseliny L-glutamové, jedné z přirozených aminokyselin obsažených v živých organismech. Je to bezbarvý krystalický prášek bez vůně a mírné masové chuti. Glutamát se vyskytuje ve všech živých organismech, většinou ve vázané formě jako součást proteinů. Lidské tělo syntetizuje v průměru asi 50 g glutamátu denně. V běžné potravě jej člověk denně ve vázané formě konzumuje asi 10 g a ve volné formě asi 1 g.
Je obsažen i v přírodní potravě. Větší koncentrace (nad 0,1 %) se nacházejí zejména ve většině hub, kterým dávají charakteristickou chuť, dále v některých sýrech (zejména v parmezánu a rokfóru) a ve zralých rajčatech. Vysoké koncentrace se nacházejí v sojové omáčce a v polévkových kořeních. Výjimečně vysoký obsah má mořská řasa Laminaria japonica, kterou už od 5. stol. používali japonští kuchaři k ochucování pokrmů a která se ve velkém rozsahu pěstuje jak v Japonsku, tak v Číně. Pokud by některé fámy o škodlivosti glutamátu byly pravdivé asi by již od pátého století buď vymřely nebo zcela degenerovaly. Průmyslově se čistý glutamát sodný nejčastěji vyrábí z hydrolyzátu kvasinek, pěstovaných na substrátech obsahujících škrob (zejména brambory, mouka, cukrová řepa, melasa apod.).
Ještě nějaké pochybnosti?

arrow
profile_image
ziza1108
od 13. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Zanet96
Moc děkuji za vysvětlení. Už jsem si jej objednala, tak jsem zvědavá

arrow
profile_image
Dašulka
od 2. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj holky, k tomu pomerančovému olejíčku - rozpouští tukové buňky, takže kdo potřebuje, v kombinaci s levandulovým krémem skvělé na celulitidu.
Jinak samozřejmě daleko více využití: do pečiva, salátů, osvěžení nápojů, při chřipkách podporuje pocení a pomáhá snížit vysokou teplotu, oživění ochablé pleti, rozpouštění žlučníkových a močových kamenů, podporuje trávení, harmonizace při stresu, neklidu, strachu, stavech úzkosti, deprese, navození hlubokého spánku....
Prostě - pomerančový olej je opravdu bomba, tak jako všechny ostatní výrobky firmy Just a Nahrin.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené