arrow
profile_image
Ekoka
od 25. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Otázka je jasná.

Jakou používáte vy, popřípadě kde se dá koupit ?

Plátkovou,seženeš v každých potravinách.

arrow
profile_image
nerka
od 19. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já používám práškovou, taky v každých potravinách

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já používám raději plátkovou, kupuju norm. v Albertu, Tescu..

arrow
profile_image
anngirl
od 25. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

práškovou

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Do tohoto typu dezertu používám raději plátkovou. Práškovou spíš na polití..
Jinak jsou obě k dostání v běžných potravinách..

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Taky doporučuju spíš plátkovou.

Já tedy používám v prášku od Dr. Oetkera. Přijde mi to jednoduší (akorát, když se rozmíchá smrdí, jako lepidlo na tapety , ale v hotovém jídle už to není poznat) Ale zase si myslím, že plátková je zdravější (přijde mi méně chemická)

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené