Ahoj,
doma mi leží několik konzerv zelených fazolek, nevíte někdo jak to udělat jako přílohu? Myslím normálně maso, brambory a k tomu ty fazolky ( asi na másle nebo tak něco). recept by se hodil, díky
Já to dávám přímo k masu. Dělám kuřecí nebo krůtí prsa, tam dám ty fazolky a časnek a občas tam dám trochu anglické slaniny.
Vaječná omeleta a do toho zamíchat fazolky - luxus
Dobrá slanina na kostičky, vysmažit, přihodit fazolky, česnek, pepř. Hotovo. Tohle jako příloha. Jinak miluju tohle všechno + zakysaná smetana, kopr, ocet a k tomu vařené brambory.
My, co děláme, tak... opražím si cibulku dozlatova, pak ji trošku podliju a zasypu sladkou paprikou... až trošku změkne, tak tam přidám kousky kuřecího masa, podusím, až pustí šťávičku.. pak přidám čerstvé zelené fazolky a podusím doměkka... výborny
Na pánev kousíček másla, anglická slanina na proužky, fazolky, sůl, pepř, prohřát a je to. Občas přidám i česnek.
dnes jsem si dala fazolky s kuřecím masem a sýrem fazolky uvařím ve vode, kuřecí orestuju na pánvi s grilovacím kořením...přidám uvařené fazolky a trochu eidamu, zamíchám a je hotovo mnam
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.