Už jsem z toho docela zoufalá. Denně dělám 50 kliků na posílení této partie a skáču půl hodiny přes švihadlo kvůli kardiu. Ten špek tam ale pořád je. Podprsenku nosím správnou a trička nemám tak uplá, aby se mi rýsoval něčím jiným než tím, že tam je prostě tuk. jak se ho mám zbavit?
A si si jistá tou správnou velikostí a střihem podprsenky? Mě se tenhle špek do ní schoval i když jsem měla po úrazu 90 kg a ani teď po 20 kg dole, když mám podprsenku o několik velikostí menší s tím nemám problém...
Reaguji na poklicka: jsem ji 100% jistá, byla jsem v obchodě správná podprsenka i na konzultaci a vážně mám 70E i správný střih
Reaguji na CarolS: to jsem si taky říkala, tak jsem právě začala dělat to kardio a běhám, celkově hubnu, ale tohle mám pořád stejný
Cituji CarolS: Zhubnout celkově. Jen jednu partii nezhubneš/nevycvičíš.
Je i vidět, že máš dost povolené ruce, začni víc posilovat a špíček zmizí + lepší strava, jak bylo řečeno
Jím snad poměrně zdravě i když ne nějak moc, na snídani řecký jogurt, pak k obědu těstoviny nebo rýži s libovým masem a na večeři většinou lámankový chléb se šunkou nebo sýrem a kus zeleniny. Často mi ujede nějaká čokoláda apod.
Co jíš? Nerozbíjíš si spíš svalstvo množstvím toxinů ze stravy? Aby se pak takto rozpadalo a kydlo? Podle mě to ani není špek v pravým slova smyslu (ten je spíš pevný). Tohle je směs zadržené vody (tu si tělo zadržuje kvůli eliminaci jedů, aby přežilo) a dalšího nepořádku.
Reaguji na mau-mau: To by bylo asi na dlouho všechno vyjmenovat, ale jím hodně těstoviny, defacto skoro pořád, ať už aglio olio e peperoncino nebo carbonara. Používáme hodně smetanu, česnek, cibuli. Často grilujeme hovězí a pečivo celozrnné. Každý den ráno piju Zen Chai. Jednou denně vždycky sním něco sladkého a tak 3x za týden bílé víno - to by asi mohlo být tím. Denně vypiju cca 1,5 čisté vody.
Reaguji na Elliskaa:
Jo, tak to už tvoje problémy chápu. Z těstovin, pečiva a rafinovanýho cukru nikdy nic lepšího nezískáš. Pokud ti tahle sacharidová teorie nic neříká, zkus si sehnat např. knížku "Pšeničné břicho" (v českém překladu "Živož bez pšenice") od dr. Davise nebo se kouknout třeba na stránky dr. Mercoly. Tam je působení sacharidů na lidské tělo dost dobře (a pro spoustu lidí - bohužel - nově a netradičně) popsané. Už to, že jíš (máš asi potřebu) jíst aspoň jednou za den nějakou sladkost, svědčí o tom, že tvoje tělo má rozhozený cukr a potřebuje si ho takovými rychlovkami doplňovat. To není v pořádku, naznačuje to, že tělu buď něco chybí, anebo že naopak dostává dávky něčeho, co mu škodí a způsobuje to v organismu zmatek.
Reaguji na mau-mau: můžu se prosím jen v rychlosti zeptat, zda pečivo tedy bude lepší žitné? Těstoviny taky začnu dělat méně, nebo jiné.
Žitné je lepší, co se týče vlákniny a živin, určitě ho do jídelníčku zařaď, ale nepřehánět to ani s ním, stačí cca 100g(= 2 ty čtvercové krajíce žit. chleba) k snídani, 100g k svačině + k tomu bílkovina + zelenina.
Jinak místo těstovin zkus třeba pohanku, ta lepek neobsahuje, nebo sice s lepkem, ale bohatší na živiny potraviny typu bulgur, ječné kroupy, jáhly a skvělé jsou též luštěniny. Rychlým a výborným receptem je např. čočkový prejt - vařená čočka s jáhly 50:50 a k tomu vejce na tvrdo.
S těstovinami to moc nepřeháněj, je to v podstatě to samé, jako bys každý den jedla klasický kynutý knedlík... a asi víš, že ten tělu moc nedá, jen sacharidy a ty se při nevyužití ukládají do tuků.
A fakt bych více posilovala, ruce se ti zpevní - takže např. zvedat činky, přidávej postupně váhu
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.