arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji im4fun: S Italem v kuchyni

tiež sa ním isnšpirujem, strašne sa mi páči jeho český prízvuk
najčastejšie robím torta tenerina hm ale by som si dala mňaaammmm
ale aj torta caprese je podobna len s mandľami
lososovy tatarák musím vyskúšať.
u nás tiež idú cestoviny, ja by som ich jedla denne ale jedálniček prispôsobujem aj manželovi takže raz- dvakrát do týždňa sa varia cestoviny akékoľvek, špagety, makarony, torteliny lazane

arrow
profile_image
CherryAnn
od 3. 9. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ital v kuchyni je skvělý! Výborně vaří, sympaťák (jako, Zdeňda Pohlreich je borec ale docela bych se ho naživo i bála ), vtipný... Kam se hrabou Babicové...

A abych přispěla - recept na italské Tiramisu (pravé, žádná blitka s pomazánkovým máslem z Mimibazaru, kdyžtak se můžete podívat i na ostatní recepty na té stránce, dělají italské výrobníky zmrzliny a je tam italských receptů docela dost, ale jsou tam i české nebo medzinárodní.)

arrow
profile_image
oxfordlady
od 20. 10. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj holky, já z itálie ted nejčastěji připravuju Focacciu a musím říct, že jsem moc spokojená a dětem také chutná, takže win-win

arrow
profile_image
topinambur
od 20. 10. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já italskou kuchyni vařím podle Itala v kuchyni . Má tam zajímavé recepty na hlavní chody a dezerty. Jen škoda, že tam recepty nepřibývají, mám už docela dost odzkoušených a ráda bych zkusila něco nového. Máte nějaké tipy, kde hledáte inspiraci?

arrow
profile_image
kapitanka
od 26. 4. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

arrow
profile_image
berolina
od 15. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

parmagianu jsem dělala zrovna včera, je výborná ... dělám ji trochu jinak než v receptu, po mnoha pokusek ji dělám takhle: lilek pokrájím podélně a dám do trouby na grill dokud nezměkne (netřeba nechávat vypotit). sugo dělám z cibulky (nakrájená na drobno, osmahnutá na olivoleji) a rajčat z konzervy (nejlépe dvě po 400g), přidám sůl a oregano. a pak už jenom prokládám do zapékací misky: nejdřív trochu suga, lilek, mozarella nastrouhana, parmazan a opakuju. poslední vrstva je sugo s parmazánem a olivovým olejem. Do trouby na 180 stupnu na hodinu. Je nejlepší!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené