Zdravím Vás Všechny! Zajímalo by mě, jestli jste s tímto typem trouby spokojené či ne. Ráda bych si ji pořídila, ale doslechla jsem se, že bývají problémy např. u pečení kuřete (neudělá se "dokřupava") či pečení buchty (povrch není "dozlatova"). Jaké jsou Vaše zkušenosti?

lll
No já to mám právě naopak. Když chci udělat křupavé hranolky, které dělám v troubě, nebo kůrčičku na kuřeti, pustím si horkovzduch. A co teprve odpalované těsto (větrníky, věnečky). Zkrátka, bez horkovzdušné trouby si neumím představit upéct byť i obyčejnou buchtu.

arrow
profile_image
vega
od 22. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Peču už z 90% na horkovzduch a drůbež je křupavá a buchty zlaté, rozdíl oproti klasice vidím v tom, že se dá pést na nižší teplotu a kratší čas.

já peču jedině na horkovzduchu a kuřátko má vždy kůrčičku a naopak ke lepší, než z jiných troub. Ať už peču sladké nebo maso, opravdu je na to nejlepší horkovzduch, takže za sebe udávám jen pro, proti žádné nemám

moje jsou jen výborné, ač moc nepeču, ale kuře je vždy super.

arrow
profile_image
lucis
od 31. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

vega

já asi dělám něco špatně, mě to v horkovzdušný právě trvá daleko dýl než v normální, nevíš prosím, kde by mohla bejt chyba?

Cituji lucis: mě to v horkovzdušný právě trvá daleko dýl než v normální

to je nějaké divné, protože já to mám naopak, přesně jako vega. Jídlo je hotové dříve. Nemáš třeba někde něco špatně nastaveného? Máš správnou teplotu a správný program?

arrow
profile_image
lucis
od 31. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

no já myslím, že jo, možná už je hotové dřív, ale mě přijde že je to všechno pěkně dozlatova až po dost dlouhý době

lucis
a na kolik pečeš třeba to kuře?

arrow
profile_image
lucis
od 31. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

kuře moc nedělám, ale maso obecně tak na 170, porad prosím, jak to ma byt spravne
Díky moc!

lucis
tak to nevím, já peču kuře taky tak na těch 180, podle toho jak ho dělám a jak je velké. Zkus juknout třeba do návodu. A nebo jedině že bys pekla kuře třeba na moučník, ale i to se mi jednou povedlo a vše v poho, kůrčička byla taky...

arrow
profile_image
lucis
od 31. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

musím to je nějak vyzkoumat, jinak jsem spokojená, peče dobře, jen vánoční cukroví se mi povedlo trošku přesušit....možná se musí trošku "vypálit", pekla jsem v ním zatím jen několikrát.....

arrow
profile_image
scruffy
od 29. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já taky na horkovzdušné troubě žádná negativa nevidím, na "normální" program už ani nepeču. Je to mnohem rychlejší.

na horkovzdušnou troubu nedám dopustit.. vše upečené za chviličku a naprosto výborné prostě na jedničku

kuře peču prvních 15minut na 210 a poté na 190

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené