My máme etu siesta - což znamená z kategorie těch levnějších, ale nemá chybu zvládne všechno co se od ní čeká. Děláme v ní chleba, různé buchty a těsta všeho druhu, nádivku... má chybičky, jako například ty háky které když se nevyndají před pečením tak zůstanou v chlebu a ten se pak špatně vyndavá a pak taky že víko pekárny je částečně skleněné a pod tím sklem je chlebík vždycky trochu propadlý, pže je tam míň teplo.
Ale pro méně náročné a ty co nečekají extra zázraky ale jen "zázraky" určitě postačí.

Ahoj všem,
my máme pekárnu Eta Harmony a naprostá spokojenost. Pravda, chvíli trvá, než člověk "vychytá" recept, aby byl chleba fakt dobrý, nekynul moc nebo málo, ale stojí to za to. Má 2 háky, což je určitě lepší než jeden, těsto se líp uhněte. Peču v ní i "vánočku" a ta vážně nemá chybu. Když si člověk odmyslí ten tvar krychle... Kupovala jsem ji na netu a stála něco okolo 1500 Kč, slouží výborně, můžu doporučit.

arrow
profile_image
ssíma
od 16. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Všechny moje kamarádky,které mají doma pekárnu, pekly tak první měsíc... Je to jak s rotopedem... Jen můj strejda peče už mnoho let, takže myslím, že je to další zabírač místa.

arrow
profile_image
annyeta
od 17. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dostala jsem ji jako darek před rokem a použivam ji min.1-2 za tyden.Nekoupila jsem chleba už rok,ten co si upeču je stokrat lepši a zdravejši.

Pekárnu mám už dva roky...dva hnětací háky,odložený start a různé další vychytávky.
Upekla jsem dvakrát chleba a nebaví mě to.Dlouho to trvá a tak si raděj zajdu za roh denně pro čerstvé pečivo.
Dost lidí to používá na hnětení těsta....tak k tomu využiju hnětací elektrické "metly" bo stejně pak to těsto z pekárny se musí třeba na rohlíky vyndat a dát na klasické pečení do trouby.Takže závěr.......za mě je pekárna naprosto k ničemu.
Kdybych bydlela na samotě u lesa,tak možná,ale ve městě na nic.

Cituji Laky: Dost lidí to používá na hnětení těsta..

Tak přesně takhle jí používám já, kynuté těsto mi neuhněte ani sebelepší robot tak krásně a v pekárně mi i nádherně vykyne. Na koláčky, nebo buchty, neni nic lepšího. Jinak na pečení v pekárně, tak leda jednou za čas si v ní ke snídani uděláme mazanec, večer jí zapnu a ráno snídáme čerstvý. Jinak na každodení pečení chleba ji má opravdu jenom málokdo. A hlavně zabebre dost místa.

Já jsem pekárnu Domo dostala k vánocům,je to vynikající záležitost.Dělala jsem v ní letos dokonce i marmeládu,koláče tam nechávám kynout,chleba dělám semínkový,je výborný.

arrow
profile_image
jkknok
od 14. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji tkanicka: z tý obyčejný je to opravdu jak veka

Jo, teta to taky zkoušela a dopadlo to tak.

arrow
profile_image
jkknok
od 14. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji tkanicka: z tý obyčejný je to opravdu jak veka

Jo, teta to taky zkoušela a dopadlo to tak.

arrow
profile_image
mikkýsek
od 29. 11. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

tak jsem se taky rozhodla , že si pořídímk domácí pekárnu, nemáte někdo tu od moulinexu jak se v ní dají dělat i bagety??

My máme pekárnu Morphy Richards a jsme spokojení, chleba už nekupujeme. Už dva roky v ní pečeme a zatím žádný problém. Konkrétně tahle značka je hodně kvalitní, mám s ní zkušenost.

arrow
profile_image
finida123
od 30. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Dobrej, mám dotaz. Dostali jsme k vánocům pekárnu ETA Harmony a když jí zapnu, tak trvá 20 minut, než začne michát těsto. Je to normální? aA druhá otázka, chleba je na povrchu stále jakoby nedopečenej má takovou bílou kurku , ale jen ze shora. Mám ho tam ještě nechat na to přihžívání? Diky za rady.

arrow
profile_image
Anastazia
od 3. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nemáte s ní prosím někdo zkušenost? Ariete 121?

http://www.elektro-partner.cz/domaci-pekarna-ariet e-121-sin121/obchod/

arrow
profile_image
Maisie
od 10. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

My jsme dostali neznačkovou pekárnu asi před 2 lety. Od té doby pečeme vždy o víkendech. Je to super věc. V poslední době v ní zadělávám na houskový knedlíky. Dobrá je taky na kynutá těsta - člověk se s tím nemusí patlat, jenom naháže ingredience a je to.

arrow
profile_image
berusatko
od 30. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj holky, včera jsme si koupili domácí pekárnu-jeden hnětač- na 700-900g chleba a hotovou směs 500g- je třeba celá směs, nebo je to ještě málo?jakou vel. chleba mám na tuto 500g směs nastavit?jo a ještě na jakou dobu- je to slunečnicový chléb-Budu moc ráda za Vaše rady....

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené