Reaguji na farahh: Pokud míchám a stojím u toho tak se mi nepřipálí nic - ani pudink, ani kaše - nic. Je fakt,že pokud nemíchám,tak se mi spodek taky přichytí , musí se to holt hlídat.
doporučuji v domácí pekárně,je výborná a bez práce.1litr mléka,200g kulatozrnné rýže,cukr dle chuti,může se přidat i vanilkový puding asi jedna lžíce.program džem.
Reaguji na farahh: Puding dělám ve dvou hrncích v sobě / do spodního dávám vodu... jako náhradu za dvojitý hrnec, který mám jen starý hliníkový..., ale rýži dělám v jednom hrnci a nepřipálí se.
Já j dělám takhle, někdy vynechám čokoládu a dám vanilku a je mnam www.apetitonline.cz/recepty/6017-cokoladovy-ryzovy -pudink.html
Mléčná rýže nebo rýžová kaše jsou super, dělám ji z přírodní kulatozrnné rýže a "na zdravo" , chutná mi ne rozvařená, spíš pevnější - tady můžete mrknout na můj recept www.dify.cz/snadna-ryzova-kase-pro-pohadkove-rano
Někdy do ní přidám vanilku, tak jako v receptu, tmavé tečky v kaši pak vypadají nádherně
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.