Mě nadchlo to vykrajování. Že to můžu udělat ještě zajímavější a použít vykrajovátka bez tohohle receptu by mě to nenapadlo. Díky
Reaguji na face: Vyjde to nastejno,je jedno jestli použíješ smetanu nebo mléko,já používám mléko to stačí,je zbytečné dávat tam smetanu.Reaguji na netík: To vykrajování je skvělé,pokážde vykrojím nějaké jiné tvary,když ke mně příjde návštěva všechny to hned zaujme a na talíři nic nezbyde.
Ahoj, nevím jeslti mi někdo odpoví,ale mě se ty karamelky po schladnutí úplně rozpadají takže místo krásných čtverečků mám nalámané kousky. Dělala jsme to přesně podle toho receptu akorát mi přišlo, že jak jsem to na konci zkoušela z tou lžickou ve studené vodě tak ten karamel byl moc tuhý, myslím že by měl být vláčnější. Takže nevím jestli jsem to vařila dlouho nebo málo, vůbec nevím s čím srovnávat nikdy předtím jsem to nedělala a ani nikoho neznám. Taky jak jsem to odstavila ze sporáku a míchala tak si myslím, že mi to moc zatuhlo, protože na plech se to špatně rozetřelo a bylo to moc tenké a ani to nevyšlo na celou plochu. Takže co dělám špatně?
Reaguji na sarousek: Dnes to jdu zkoušet tak uvidím co mi z toho vznikne, třeba budu mít podobný problém.
Reaguji na sarousek: Tak se mi taky rozpadají Máš tam vidět (cítit) krystalky cukru? Já bohužel jo - cukr se mi celý nerozpustil, takže to není jemná hmota, ale "křupe" a rozpadá se
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.