arrow
profile_image
netík
od 1. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahojte,
tatík miluje karamel v jakékoliv podobě, tak mě napadlo, že bych mu karamelky vytvořila. Nemáte někdo triky a rady jak takové karamelky udělat? Nechci karamelky, které vylámají zuby, spíš bych ráda takové smetanové, do kterých se dá zakousnout

arrow
profile_image
Beaa
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

www.rostaci.cz/recepty/pro-vetsi-dospele/domaci-me kke-karamely

Jsou vynikající,doporučují vyzkoušet

stránka nenalezena a to už se mi sbíhaly chutě

arrow
profile_image
Beaa
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Edie Sedgwick: Teď už by se to mělo zobrazit

arrow
profile_image
netík
od 1. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Beaa: To je vončo přesně to chci - vyzkouším do toho dát i oříšky a bude to mňamka

arrow
profile_image
Beaa
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na netík: Jo jo taky si tam někdy přidavam sekané oříšky nebo mandle,a je to fakt moc,moc dobré.

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

a můžu se zeptat jak dlouho vydrží dobré?vypadají dobře, akorát tedy místo třtinového cukru zkusím jen přírodní,snad to půjde i s ním

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na eliss_:
jaký přírodní cukr?

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Lucrezia:
mno asi není tak upravený jak rafinovaný bílý, je nahnědlý jako třtinový

arrow
profile_image
Beaa
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Je mnohem lepší použít třtinový cukr,má svoji typickou chuť a karamelky jsou s tímto cukrem mnohem lepší a chutnější.Ale může se použít i přírodní.Jak dlouho vydrží čerstvé?Mně nejvíce chutnají úplně čerstvé,déle mi stejně nevydrží,protože je to fakt mňamka a hned je sním Ale myslím si,že když se nějaký ten den nechají odležet budou pořád stejně chutné.

arrow
profile_image
eliss_ mojeid
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Beaa:
díky, zkusím to s ním a uvidím, v obchodě měli třtinový děsně předražený, tak jsem vzala ten přírodní.

arrow
profile_image
netík
od 1. 7. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Beaa: A oříšky přidáváš kdy? až v té poslední fázi, jak se to dává vychladnout na plech?

arrow
profile_image
LuxuriousPrincess
od 1. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

asi hloupý dotaz ale dá se použít i "normální" cukr?

arrow
profile_image
Beaa
od 16. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na netík: Ano oříšky přidavam až úplně nakonec,než dám karamel na plech

arrow
profile_image
face
od 3. 1. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

68

Reaguji na Beaa:
A co myslíš, je lepší smetana nebo mléko? Nebo to vyjde na stejno?
už se těším, až si je udělám

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené