jaxi
šmakouna požívám jako kuřecí maso,, a když chci lahůdku tak toho uzeného,, lze použítprakticky do jakéhokoliv nákypu ,, myslím zeleninového aby to byla zvířátka
Ahoj děvčata,
jdu teď připravovat to sójové maso, má ten bujón zeleninový vařit, nebo tím jen zalít tu sóju a čekat, až nabobtná?
Ájinka
Počkej až se bujónová kostka v teplé vodě rozpustí, a pak tam šoupni tu sóju, vař klidně 20minut...
ppojistka
Díky, mám ho v lednici a říkám mu denně, co s tebou kluku -...v pátek přijde jeho čas....
Ájinka
přesně jak říká ppojistka...vařit...na sáčku nebo na krabičce je návod k příprave, dává se to masíčko do vroucí vody cca na 15min
Cituji macik: holky s čim jíte ovoce nejčastěji? zvířata nebo kytky?
Jenom s kytkama - dle nejpřísnějšího grafu...
macik
Taky jím oovoce jen s kytkama, při zvířátkach jen rozinky do bílého jogurtu a ořechy skoro denně. Co se týče 100 %džusů, tak ty si s klidným srdcem kupuju v Bille, v Tescu atak. Je tak ovocný koncentrát a nic jiného. Koupila jsem si už i nektary slazené fruktózou, a je to v pohodě.
ok,to jsem chtěla vědět.. jen vymýšlím něco jednoduchého sebou do školy...já moc přes to vaření nejsem
Prosím o radu, už mám uvařenou tu sóju, tak jí mám vyždímat a na osmahnuté cibuli a česneku opéct s kořením. Můžu tam nakonec nalít i rostlinou šlehačku pro sosík? mám tam nalít i trochu toho bujónu? Chci k tomu rýži a tak aby to nebylo suchý?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.