petronela84
a je zdravá, to je fakt, jen já ji ráda dělala z droždí ne v těch malých kostičkách,, kupovala jsem v mlékárně čersvé droždí,,bylo moc dobrý,,tak nevím jak to chutná třeba z marketu to malé balené...
petronela84
Tak ta vypadá dobře.Taky ji vyzkouším.
Jěště dotaz,děláš ji cibulce,nebo za studena.
marčelina
za tepla, na pánvičce osmahnu cibulku, pak nechám rozpustit droždí, až se zase spojí, rozředím sój. mlékem, okořením novým kořením a solí, přisypu strouhanku aby to mělo polotuhou konzistenci a nakonec vliji žloutky, aby to bylo husté
Hojky, klídek, na vaření mám jenom dnešek, zítra zase odjíždím do terénu a už teď se mi hrůzou krčí žaludek, že zase celý týden - pokud budu mít to štěstí a budou mít v jídelním lístku aspoň kuřecí stehýnko - budu ho obědvat........nemáte některá třeba tip co si dát u číňanů k rýžovým nudlím? Já už jsem smířená s tím, že v terénu kytičky nemám....
ahoj jsem těd došla u plavání s dětma Po víkendu chci zajít do zdravé vyživy co byjste mi doporučily?
Singulars
zkus pomazánku z tofu, pomazánku tataráček, nebo jak tady holky říkali škvarkovou pomazánku, dobré jsou i sójové jogurtíky
marčelina -"můžeš ládovat do sytosti"
no myslím, že ládování není do pravé, spíš bych řekla normálně jíst bez omezování a taky bez přejídání.
Lada - " oddělování bílků od žloutků při kytičkách"
myslím, že je důležité důkladně oddělovat. L.K. píše, že právě v bláně u žloutku je nejvíce živočišných bílkovin.
"Jablečný ocet" v knížce DIETA DO KAPSY Lenka doporučuje nepoužívat moc ocet - ten prý zadržuje v těle vodu - voda se prý shazuje hůře než tuk. Já bych se tedy jablečným octem moc netrápila
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.