Marge
Díky , jak už jsem psala, jsem úplný začátečník.. držím dělenou 3. den. Tak asi budu mít ještě spoustu dalších dotazů. Ale je taky pravda, že dost věcí jsem vyčetla ve vašich konverzacích.
No jsem na sebe zvědavá, jak dlouho to vydržím...
To nic, jen se ptej...já jsem se taky ptala na všechno možné...
Barboras držím asi 3 týdny...na váhu raději nelezu-asi jsem zhubla tak půl kila max...je fakt že denně mám ten jogurt s medem a různá semínka k tomu no...někdy dvakrát a i večer-to bych neměla...a taky asi jím dost, ale zdravě...Uvidím jak to bude časem, třeba se to rozjede a když ne, tak prostě přestanu s tím medíkem a semínkama a toršku omezím porce..Chodím celkem dost cvičit, tak se mi spíš postava zpevňuje než by hubla
Simono, když cvičíš tak se tuk mění na svaly a ty jsou těžší! Takže třeba hubneš na objem. No já jsem doufala, že týdně sundám kilo, ale to asi ne, co? Ještě jsem se nevážila, až 8.4.
No na objemu bohužel nehubnu-jsem furt stejná jen svalnatější...Třeba dáš dolů kilo týdně...Někteří dají i 2 kila týdně-Mezi ně já bohužel nepatřím
tak vám sem holky hodím recept,na který se zítra vrhnu....myslíte že když tam přihodím žloutek a udělám to jako normální bramboráky bude to ok???nevím jak je to s tím žlotkem????
kategorie: dělená strava
recept je určen pro 0 osob(y)
Ingredience:
Hlavní rostlinná skupina, která se může kombinovat se zeleninovou podskupinou.
500 g brambor,
300 g kysaného zelí,
1 cibule,
rostlinný olej,
300 g polohrubé mouky,
sůl, drcený kmín,
mletý černý pepř,
5 stroužků česneku,
nadrobno nasekaná čerstvá pažitka
Příprava:
Brambory očistíme, omyjeme a nastrouháme. Přidáme k nim odkapané kysané zelí, které jsme nakrájeli na malé kousky. Přimícháme nadrobno nasekanou cibuli, kterou jsme osmažili na troše rostlinného oleje, polohrubou mouku, sůl, drcený kmín, mletý černý pepř, rozetřený česnek a nadrobno nasekanou čerstvou pažitku. Vše spolu umícháme a na mírně vymazaném lívanečníku pečeme po obou stranách malé placky.
holky, pomoc. když chci udělat zelí k vepřovýmu masu, samozřejmě nezahuštěný moukou, jak ho mám osladit? med by byl hnus, cukr nechci - umělý sladidlo tam jde? díky
žoržína
děkuju,takže bramborák můžu vlastně klído v kytičkách udělat,jen dám jen žloutek,jupíííí,zítra jsou k večeři
Emko - tvůj recept zní velmi dobře, ale píšeš: 300g polohrubé mouky, používáš normální světlou? Nebo kupuješ nějakou speciální?? Dík
polednice
používám normální světlou....nevím zda je to velkej problém v dělence,ale já potřebuju jen tři kilča,tak to nějak nehrotím a přesto že jí držím pouze týden,tak mám něco dole,ale hlavně se cítím lehčeji...
polednice
tak jsem na to koukla a do kytiček patří jak mouky světlé,tak i tmavé,takže tím nic porušeno není...
Holky, vysvětluje někde Kořínková, proč vlastně se ovoce nesmí se zeleninou? Já jsem to nenašla, asi pro oči nevidím či co...
Emko - no já držím dělenku 3. den, tak proto se ptám Jsem úplný začátečník a lehce v tom všem ještě tápu
A ještě se chci zeptat, můžu teda i pečenou buchtu, pokud dodržím podmínky dělenky (tzn. mouka, sojové mléko, třtinový cukr, kvasnice a třeba meruňkový džem slazený umělým sladidlem)??
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.