Reaguji na Janya:
Taky jsem slyšela, že když je tam napsáno stolní máslo, tak to je ze zmraženého a čerstvé máslo, je normalní máslo.
Jinak se dá zamrazit a rozdíl ani na rohlíku nepozna nikdo z naší rodiny.
Máslo mrazíme.. Chuťově je naprosto v pořádku a to i namazané na pečivo. Jen ho není dobré mít v mrazáku dlouho...
Taky máslo zamrazujeme a používáme ho na co se dá, i na pečivo a rozdíl nevidím...Asi tam nesmí být moc dlouho.
Určitě, přidávám se k ostatním. Koupím máslo hned to dělím na 4ks. Jelikož bych ho mohla taky během pár dni vyhodit, ale takhle šáhnu do mrazáku a jen vyndám.
Mrazíme máslo, heru, aji ramu koupíme třeba velký balení a půlku hodíme zmrazit, aby to nehnilo v ledničce. Není s tím žádnej problém. Vlastně mrazíme všechno co se dá - ořechy máme v mražáku, ovoce, knedle, eidam (u tohoje fakt, že záleží asi trošku na kvalitě, letos sem se poprvé setkala s jedním co se po rozmražení drobil, byl to nějakej slevovej šmejd), nivu... Důležitý je to včas vydělat. Třeba to máslo se dá vrzhnout na rozmraz do mikrovlnky, ale záleží na co je. Den dopředu strčit z mražáku do ledničky, nebo pár hodin nechat venku je ideál.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.