arrow
profile_image
Renataxyx
od 8. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Janya:
Taky jsem slyšela, že když je tam napsáno stolní máslo, tak to je ze zmraženého a čerstvé máslo, je normalní máslo.
Jinak se dá zamrazit a rozdíl ani na rohlíku nepozna nikdo z naší rodiny.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Máslo mrazíme.. Chuťově je naprosto v pořádku a to i namazané na pečivo. Jen ho není dobré mít v mrazáku dlouho...

arrow
profile_image
Petryša
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Taky máslo zamrazujeme a používáme ho na co se dá, i na pečivo a rozdíl nevidím...Asi tam nesmí být moc dlouho.

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Určitě, přidávám se k ostatním. Koupím máslo hned to dělím na 4ks. Jelikož bych ho mohla taky během pár dni vyhodit, ale takhle šáhnu do mrazáku a jen vyndám.

arrow
profile_image
yvonne_s
od 3. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Mrazíme máslo, heru, aji ramu koupíme třeba velký balení a půlku hodíme zmrazit, aby to nehnilo v ledničce. Není s tím žádnej problém. Vlastně mrazíme všechno co se dá - ořechy máme v mražáku, ovoce, knedle, eidam (u tohoje fakt, že záleží asi trošku na kvalitě, letos sem se poprvé setkala s jedním co se po rozmražení drobil, byl to nějakej slevovej šmejd), nivu... Důležitý je to včas vydělat. Třeba to máslo se dá vrzhnout na rozmraz do mikrovlnky, ale záleží na co je. Den dopředu strčit z mražáku do ledničky, nebo pár hodin nechat venku je ideál.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené