Někde jsem četla, že to jde. Ale nemáte s tím někdo zkušenosti?
A jaké je když se rozmrazí? Dá se použít i na pečení?
Jasně, že se dá zmrazit My ho mrazíme téměř každoročně, hlavně před Vánoci, když vychytáme slevu a pak pečeme cukroví z něj.
No právě o to mi jde. Všimla jsem si, že teď mají mít v Tescu máslo od Madety
za 29.90 a normálně stojí 38.90. To už mi příjde na pečení dost drahé. Ale zase mi
jde, aby to nebylo poznat v tom těstě, konzistence a tak...
taky mrazím a není poznat rozdíl, jestli je ze zmraženého, nebo z nezmraženého
Cituji Soniik: cukroví to není poznat
na pečení v pohodě, na rohlíky nebo k přímému papání to není ono
Reaguji na casia:
Na rohlíku je to poznat, jo? Aha, tak jsem zas o něco chytřejší, u nás se máslo na rohlíky nedává, nikdo to nemá rád. Tak přece jenom nějak ten mráz to máslo změní, ale na pečení je to fakt v klidu, pečeme tak už léta.
Reaguji na casia: my ho jíme i normálně a žádný rozdíl jsem nějak nepostřehla, vozíme ho takhle, třeba na chatu, aby cestou nebylo všude.
No tak já jsem třeba hlavně četla, že většina másel, co se u nás dá koupit je zmražená, že úplně čerstvé máslo se snad ani neprodává. Schválně se podívejte na datum výroby, já jsem ho teda na tom mém nenašla. Ale ruku do ohně bych za tu informaci nedala... Takže nerućím
Taky to děláme tak, že hlavně před Vánoci nakoupíme máslo na cukroví a na smažení kapra někde ve slevě, hodí se do mražáku a je pak jako "čerstvé" Rozdíl nepoznám ani v případě cukroví ani u toho smaženého kapra
My třeba koupíme 4 másla najednou (když je akce třeba za 25 Kč) a normálně ho máme v mrazáku... Žádný rozdíl, máslo pořád stejné
soniik tkanule-no mě to moc nechutnalo, ale třeba je to naším mrazákem nebo jsem neuhlídala jak dlouho tam bylo nebo blbej kus, prostě za mě na pečení ok, k např. šunce či jako delikatesa nikoliv
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.