Reaguji na Jacquelina:
poprvé jsem ho dělala na základce v "kuchyňkách"...jednoduchý, rychlý a dobrý
Cituji Sandí: nastrouhej s mrkvičkou jako salátek taky moc dobré
Jojo, to je taky moc dobré, hned bych si to dala
já hlasuju pro křížaly, teď na tom strašně ulítávám (taky máme hromadu už ne moc pěkných jablíček) Hodím to vždycky ven na sluníčko nebo to rozložím v krabičkách od bonbonier na topení...ale málokdy sklidím plnou várku, protože moje ruce jsou nenechavky
oloupej je napíchej do nich hřebíček, pokud máš v celku tak i skořici a třtinový cukr nasyp na vrch.. pokud nemáš tak je posyp skořicovým cukrem a dej péct do trouby na 15 minut asi při 150 stupních.. nebo je nakrájej hoď do trošky vody a vař do měka, rozmixuj a zamraz na dřeň nebo sněz jako přesnídávku
Přesnídávka: Oloupat, nakrájet, povařit nabo namixovat se skořicí a cukrem (nemusí být) a zmrazit. Miluju tuhle domácí přesnídávku A výhodou je, že se právě dají použít i ta horší jablka
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.