holky mam doma už takové né moc hezké jablka a nevím co s něma, je mi líto je vyhodit protože nejsou zhnile jen trošku ,,vrásčité,, ale listové těsto nemám a ani ho neumim, napadlo mě je rozvařit s pudingem, co delavate vy?děkuji za rady
oloupat, nastrouhat, zasypat skořicí a rozmíchat s nízkotučným tvarohem - výborný, zdravý a navíc dietní
Cituji Sandí: Tak kup listové těsto a udělej štrúdl ne
JJ kupované je dobré a chutné, lepší než moje amatérské pokusy o domácí výrobu.
obchod mám daleko a nechce se mi jet jen pro těsto..a navíc štrudl mame furt,chtela sem neco jineho
Reaguji na bobisek20: Já bych z nich udělala žemlovku,závin nebo je jen rozmixovala na přesnídávku
a nebo si udělej nějakou buchtu/koláč. Upečeš těsto, nahoru dáš nastrouhaná jablka a posypeš skořicí. Nebo žemlovku
Cituji Haniccino: JJ kupované je dobré a chutné, lepší než moje amatérské pokusy o domácí výrobu.
přesně
Rýžový nákyp.. ten si asi teď taky udělám, když mě to tak napadlo .))
no asi ten kompot nebo to pyré udelam, buchty mame kazdy tyden 2x a už to u nas nikdo nechce jist...
Tohle.. u nás se po tom vždycky jen zapráší....
http://www.mamincinyrecepty.cz/dorty-a-zakusky/jab lkovy-pudinkovy-dort
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.