Cituji lucinkaf: nedávno jsem někde viděla zpracovanou rukolu (už nevím jak, myslím že to bylo v nějaké smetanové omáčce místo špenátu) a podávané s noky a vůbec to nevypadalo špatně...
to zní dobře - najít!
pokusím se
Z rukoly sa v taliansku robí aj pesto...nie na spôsob Genovese, ale v kombinácii so sušenými paradajkami. A podáva sa s ryžou na spôsob rizota.
rukolu s nakrájenou cibulí,rajčaty,citronouvou šťávou,olivovým olejem,pepřem,solí a osmaženým masem dle chuti na přírodno
já jednoduše udělala čočku, do toho nakrájela červenou řepu a do toho tu rukolu a měli jsme to jako přílohu k pstruhovi a ten dresingdělám pod G. Ramsaye- 2 malé stroužky česneku, 25g nastrouh. parmazánu, 3 vejce, 1 lžíce dijonský hořčice, šťáva z 1 citronu, 250g řezů z ančoviček, 560ml olivového oleje, mořská sůl- to vše kromě tý soli a oleje rozmixuješ do hladka a pak přidáváš pomalu olej. nepřesol to protože ty ančovičky jsou o sobě hodně slané. Pak tomůžeš zředit ještě trochou horké vody
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.