arrow
profile_image
hallie
od 19. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojte, máte niekto tip na dobrý, doma vyrobený cézar dresing? A ešte druhá otázka - čo s rukolou? Chcela by som niečo iné ako klasiku s balzamikom - napríklad nasladko. Ďakujem

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji hallie: A ešte druhá otázka - čo s rukolou?

Tak na to mám já jediný recept-opatrně ochutnat....rychle vyplivnout a pořádně si vypláchnout pusu,pak se párkrát zašklebit,zanadávat a něčím to zajíst....omlouvám se,ale rucolu jsem ochutnala jednou a už nikdy víc...ovšem chápu,že někomu to může chutnat

arrow
profile_image
hallie
od 19. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

bagheta

ja ju milujem. minule som ju jedla s jahodami, figami, hruškami a úžasným dresingom, gurmánky zážitok teraz mám doma žltý melón, jablká, grepy a banány, tak špekulujem

Rukolu jsem jedla teď v Itálii plnou pusou - mňáááám! Dali jsme ji na talíř, na to schery rajčátka a mini mozarellu, trošku popepřit, malinko vegety - nemusí se, výborné. Na sladko jsem ji nezkoušela, jím jí samotnou

bagheta
chápu, takovýhle názor mám na mořské potvůrky s tím rozdílem, že jsem je nikdy neochutnala, prostě nemůžu

rukolu miluju....mně chutná třeba na chlebu s máslem

arrow
profile_image
Teresita
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Miabella: rukolu miluju....mně chutná třeba na chlebu s máslem

Taky tak a ani ten chleba s máslem k tomu nepotřebuju. Jsem schopná ji pozobávat jen tak...

Dávám ji na všechno, na maso, těstoviny, do salátů, zkrátka rukoly není nikdy dost

jj, to je jak s olivama, hermelínem apod., na tu chuť si člověk musí zvyknout..

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Mikyska: chápu, takovýhle názor mám na mořské potvůrky

tak ty zase miluju já,mohla bych je každý den

arrow
profile_image
bagheta
od 13. 8. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Miabella: jj, to je jak s olivama, hermelínem apod., na tu chuť si člověk musí zvyknout..

to je asi fakt....ale právě proto se divím,že mi tak strašně nechutnala,protože většinou mám věci jako olivy,smradlavé sýry a jiné věci které hodně lidí nemusí ráda...a celkově máma kolikrát kroutí očima,jaké kombinace jsem schopná jíst...ale rucola prostě nebude můj kámoš

arrow
profile_image
monča
od 27. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Salát Caesar dělám s velkým úspěchem tuten

http://www.apetitonline.cz/recepty/455-salat-caesa r.html

arrow
Neprodává v Bazaru

No a co takhle Pesto ala genovesse di rucolla (bazalkové pesto s rukolou) ?

MisaMisa
to zní dobře

arrow
profile_image
Bjetushka
od 14. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ten Caesar z Apetitu děláme doma taky, doporučuju

nedávno jsem někde viděla zpracovanou rukolu (už nevím jak, myslím že to bylo v nějaké smetanové omáčce místo špenátu) a podávané s noky a vůbec to nevypadalo špatně...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené