Ahojte, máte niekto tip na dobrý, doma vyrobený cézar dresing? A ešte druhá otázka - čo s rukolou? Chcela by som niečo iné ako klasiku s balzamikom - napríklad nasladko. Ďakujem
Cituji hallie: A ešte druhá otázka - čo s rukolou?
Tak na to mám já jediný recept-opatrně ochutnat....rychle vyplivnout a pořádně si vypláchnout pusu,pak se párkrát zašklebit,zanadávat a něčím to zajíst....omlouvám se,ale rucolu jsem ochutnala jednou a už nikdy víc...ovšem chápu,že někomu to může chutnat
bagheta
ja ju milujem. minule som ju jedla s jahodami, figami, hruškami a úžasným dresingom, gurmánky zážitok teraz mám doma žltý melón, jablká, grepy a banány, tak špekulujem
Rukolu jsem jedla teď v Itálii plnou pusou - mňáááám! Dali jsme ji na talíř, na to schery rajčátka a mini mozarellu, trošku popepřit, malinko vegety - nemusí se, výborné. Na sladko jsem ji nezkoušela, jím jí samotnou
bagheta
chápu, takovýhle názor mám na mořské potvůrky s tím rozdílem, že jsem je nikdy neochutnala, prostě nemůžu
rukolu miluju....mně chutná třeba na chlebu s máslem
Cituji Miabella: rukolu miluju....mně chutná třeba na chlebu s máslem
Taky tak a ani ten chleba s máslem k tomu nepotřebuju. Jsem schopná ji pozobávat jen tak...
Dávám ji na všechno, na maso, těstoviny, do salátů, zkrátka rukoly není nikdy dost
jj, to je jak s olivama, hermelínem apod., na tu chuť si člověk musí zvyknout..
Cituji Mikyska: chápu, takovýhle názor mám na mořské potvůrky
tak ty zase miluju já,mohla bych je každý den
Cituji Miabella: jj, to je jak s olivama, hermelínem apod., na tu chuť si člověk musí zvyknout..
to je asi fakt....ale právě proto se divím,že mi tak strašně nechutnala,protože většinou mám věci jako olivy,smradlavé sýry a jiné věci které hodně lidí nemusí ráda...a celkově máma kolikrát kroutí očima,jaké kombinace jsem schopná jíst...ale rucola prostě nebude můj kámoš
Salát Caesar dělám s velkým úspěchem tuten
http://www.apetitonline.cz/recepty/455-salat-caesa r.html
MisaMisa
to zní dobře
nedávno jsem někde viděla zpracovanou rukolu (už nevím jak, myslím že to bylo v nějaké smetanové omáčce místo špenátu) a podávané s noky a vůbec to nevypadalo špatně...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.