Pod to pečené maso to zní dobře, ale nejsem tak pokročilá kuchařka, abych si na to troufla. Ještě abych to maso nakonec nezkazila. Petržel asi poputuje do mrazáku. Ale děkuji všem za rady.
Cituji martí17: Reaguji na Tiakia: nesouhlasím, z petržele se dá dělat spoustu věcí (viz výše), navíc bez ní mnoho omáček či polívek nemá tu pravou chuť
Rozhodně souhlasím, petržel je fajn
Mrazák je samozřejmě jistota. Já dělám ještě ráda petrželovou polívku, můžeš to namixovat i s mrkví, je krásně sladká. Jinak ještě doporučuju petrželové bramboráky, zní to sice divně, ale jsou výborné . Jen vlastně přidáš do těsta na bramboráky místo třeba tří brambor (podle toho kolik porcí děláš) nastrouhanou petržel. Pak jsem slyšela, že někdo ji krájí na plátky a opéká, s tím ale zkušenosti nemám.
Také mě nenapadá nic jiného než zamrazit. Dělám to tak také, vždy si namíchám do sáčků různé druhy zeleniny a pak odebírám do polévek, v zimě se vždy takto uschovaná zelenina hodí
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.