Reaguji na Anya: Kafe je kafe, hořký dobrý. Ale když už vylepšit kávu, tak zředit horkou čokoládou. Víte, že se to jmenuje bičerin?
obnovuji diskuzi, já si dělám doma rozpustnou s mlékem, do které přidávám mandlovou esenci..mňam! a kamarádka jednou sladila obyčejným vanilkovým cukrem, taky to nebylo špatné
já má ráda rýžové mlíčko, je trochu nasládlé a jeho chuť mám ráda. A úplně zbožnuju když si do kafe namáčím čokoládu, ona se pak trochu rozteče, mňam!
no a v létě vanilkovou zmrzlinu
méně než
10 příspěvků
Tak když nemám mléko, přidám Salko. Zhýčkala jsem se, už mi nechutná rozpustný, jedině espresso. Občas sladím vanilkovým cukrem, ale ne tím klasickým, speciálním do kávy.
ničím..max. trochu mléka..občas skořice ..ale nikdy jsem nepochopila co je dobrého na kávě s cukrem..blee..
Ušleham domací šlehačku a když jsem jo mlsná, tak ještě dosladím Moninem - ochucovacím likérem (karamel nebo vanilka).
Hořkou čokoládu ... nebo když je tak horko, jako dnes, tak vanilkovou zmrzlinu
Nejraději přidávám jen pár malých zrnek soli, zvýrazní to chuť. Ale pozor, té soli opravdu jen trošičku.
Doma si dávám kávu vždy jen s mlékem. 'Ale jednou jsem měla u někoho kávu se šlehačkou a posypanou skořicí, a bylo to dobroučké
Kafíčko mám nejradeji pěkně silný a jen s mléčnou pěnou (něco jako capucino) a venku si ráda dávám různé blbosti, typu presso se zmrzlinou ( u McCAfé miluju Ice Coffe), s oříškama, likérama apod... Nebo naopak silné a malé černé, záleží jestli dávám kávičku na chuť místo něčeho sladkého, nebo na dobré trávení po jídle obojí si vychutnávám
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.