Megarecenze laku na nehty Essence Color & Go: Jaké jsou jeho silné a slabé stránky?

Značka Essence nabízí laky na nehty, které patří k nejoblíbenějším v drogeriích díky jejich široké škále barev a nízké ceně. Ale jaká je jejich skutečná kvalita podle uživatelek portálu Omlazení.cz? 

V článku shrneme 149 (!) recenzí laku na nehty Essence Color & Go uživatelek Omlazení.cz , které sdílejí své zkušenosti s tímto produktem, a zhodnotíme jeho výhody a nevýhody.

zoom

Jen malá ukázka barevných odstínů.

Široká nabídka barev a příjemná aplikace

Většina recenzentek oceňuje velký výběr barev, které Essence nabízí. To je jedním z hlavních důvodů, proč se laky této značky tak často objevují v nákupních košících. ?Mají opravdu širokou škálu odstínů, které se obměňují každou sezónu. Vždy si najdu nový odstín, který mě zaujme,? zmiňuje jedna z recenzentek .

Dalším častým pozitivem je jednoduchost aplikace díky širšímu štětečku, který umožňuje snadné a rovnoměrné nanášení laku. "Štěteček je skvělý, s ním nalakuju nehty během chvilky," píše další uživatelka. Díky tomuto praktickému detailu je lakování snadné i pro ty, které nemají mnoho zkušeností s domácí manikúrou.

Cena, která zaujme

Dalším klíčovým faktorem, proč se ženy často vracejí k lakům Essence, je jejich cena. S průměrnou cenou kolem 30 Kč za lahvičku představují laky dostupnou volbu pro každého, kdo si rád hraje s různými odstíny. Jedna z recenzí dokonce zmiňuje, že laky Essence často nakupuje ve výprodejích za ještě nižší cenu, kolem 20 Kč .

Rychlost schnutí a krycí schopnosti

Uživatelky oceňují rychlé schnutí laku. "Laky schnou velmi rychle, takže nemusím čekat dlouho, než si můžu opět něco dělat," uvádí jedna z recenzí. Pro ty, kteří nemají rádi dlouhé čekání, je tento aspekt velkou výhodou.

Nicméně, pokud jde o krycí schopnosti, názory se liší. Zatímco některé odstíny jsou výrazně pigmentované a stačí nanést jednu vrstvu, jiné vyžadují dvě až tři vrstvy, aby dosáhly plného krytí. "Některé barvy jsou tak řídké, že musím nanést až čtyři vrstvy," stěžuje si jedna z uživatelek.

Krátká výdrž: Hlavní nevýhoda

Jedním z nejčastějších negativních aspektů, který recenzentky zmiňují, je nízká výdrž laku. "Bohužel, lak se mi začne olupovat už druhý den, a to i když použiju top coat," píše jedna z uživatelek . Uživatelky často uvádějí, že bez ochranného svrchního laku vydrží lak neporušený jen jeden až dva dny. Pro ty, kteří hledají dlouhotrvající manikúru, může být toto velkým zklamáním.

Tipy pro lepší výdrž

Některé uživatelky sdílejí své tipy, jak zvýšit výdrž laku. Často doporučují použití podkladového a svrchního laku, což prodlužuje výdrž manikúry až na pět dní. "Když použiju kvalitní top coat, vydrží lak na nehtech o několik dní déle," uvádí jedna z uživatelek . Tento tip může být užitečný pro ty, kdo si lakování nehtů nechtějí opakovat každý den.

Shrnutí výhod a nevýhod

Výhody

  • Široká škála barev: Essence nabízí velký výběr odstínů, které jsou pravidelně doplňovány o nové trendy barvy.
  • Cena: Lak je velmi cenově dostupný, což umožňuje častou obměnu barev.
  • Rychlé schnutí: Laky schnou poměrně rychle, což šetří čas.
  • Jednoduchá aplikace: Široký štěteček usnadňuje nanášení laku.

Nevýhody:

  • Nízká výdrž: Bez top coatu laky vydrží jen velmi krátkou dobu ? obvykle se začnou olupovat již druhý den.
  • Krycí schopnosti: Některé odstíny vyžadují více vrstev pro plné krytí.
  • Kvalita se liší podle odstínu: Některé odstíny mají výrazně lepší vlastnosti než jiné, což může být zklamáním pro ty, kteří očekávají konzistentní kvalitu.

Závěrem lze říci, že laky Essence jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají levné a dostupné řešení pro častou změnu barvy nehtů. Pokud ale hledáte dlouhotrvající manikúru, bude potřeba investovat do kvalitního podkladového a svrchního laku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Péče o sebe není sobectví: Proč si na sebe udělat čas každý den?

Péče o sebe není sobectví: Proč si na sebe udělat čas každý den?

Životní styl

V dnešním sprintujícím světě, kde jsou na nás kladeny stále vyšší nároky a dojde snadno k narušení našich původních plánů, zapomínáme na vlastní potřeby a péči o sebe sama odsouváme na vedlejší kolej. Je to velká chyba.



NOVÉ
Megarecenze kartáče Tangle Teezer Compact Styler

Megarecenze kartáče Tangle Teezer Compact Styler

Kosmetika

Skvělý pomocník na cesty, ale ne bez chyb - přehledný souhrn recenzí uživatelek Omlazení.cz