Ke skvělému fotomobilu Xiaomi 12T dostanete sluchátka a chytrý náramek zdarma

Vánoční akce Xiaomi zahrnuje telefony, robotické vysavače, ale i třeba holicí strojky za skvělé ceny. K telefonům řady Xiaomi 12T navíc získáte dárek v podobě chytrého náramku Mi Smart Band 6 NFC a sluchátek Xiaomi Buds 3. Cena startuje už na 14 990 Kč. S výraznou slevou seženete i skvělý Redmi Note 10 Pro nebo robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra s dokovací stanicí zdarma. Ke skvělému fotomobilu Xiaomi 12T dostanete sluchátka a chytrý náramek zdarma

img

Koupíte telefon a dostanete sluchátka i chytrý náramek zdarma 

Mezi nejlákavější produkty vánoční nabídky Xiaomi jistě patří podzimní novinky Xiaomi 12T Pro a Xiaomi 12T. Od první prosince je možné si pořídit mobilní telefon Xiaomi 12T Pro za 18 990 Kč (8 GB + 256 GB) či 19 990 Kč (12 GB + 256 GB). Xiaomi 12T ve verzi 8 GB + 128 GB je k mání za 14 490 Kč a verze 8 GB + 256 GB bude k dispozici za 15 490 Kč. 

Ke každému telefonu vám společnost Xiaomi zdarma věnuje špičkový chytrý náramek Band 6 NFC v ceně 1 290 Kč. Nabízí 30 tréninkových režimů včetně populárních cvičení jako například HIIT, Pilates nebo Zumba. Samozřejmostí je monitorování srdečního tepu, spánku, okysličení krve a možnost bezkontaktních plateb díky NFC. Druhým dárkem jsou sluchátka Xiaomi Buds 3 s aktivním potlačením okolního hluku. K telefonům řady Xiaomi 12T je spolu s náramkem dostanete taktéž zdarma. 

A to není vše. Uživatelé řady Xiaomi 12T navíc získají tři měsíce YouTube Premium zdarma. Usnadní tak přístup k nejlepšímu obsahu bez reklam i offline, je-li k dispozici. Mezi výhody patří i předplatné služby YouTube Music Premium, kde uživatelé získají neomezený přístup bez reklam k více než 80 milionům oficiálních skladeb, živých vystoupení, cover verzí a remixů. Aby byl vánoční balíček kompletní, je v ceně zahrnuta i šestiměsíční záruka na poškození displeje. 

Další telefony za skvělé ceny 

img

V akci je rovněž zahrnutý mobilní telefon Redmi Note 10 Pro. Až do 1. ledna je tento smartphone ve verzi s 8GB RAM a 256GB úložištěm k dispozici za 6 999 Kč, oproti původní ceně 8 499 Kč.

Redmi Note 11S s okouzlujícím designem, duálními reproduktory a podporou 5G připojení je možné pořídit za cenu od 5 499 Kč. Za krásných 3 199 Kč je pak do konce roku k dispozici mobilní telefon Redmi 9C s 5 000mAh baterií. 

Nejlepší robotický vysavač s dokovací stanicí zdarma

Kromě smartphonů si s výraznou slevou můžete od 7. prosince pořídit i další výrobky, například robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU či Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU. Dále velmi výhodně nakoupíte chytrý kartáček Xiaomi Electric Toothbrush T700 EU nebo si můžete udělat radost chytrými hodinkami Redmi Watch 2 Lite

Vánoční akce na telefony probíhá do 1. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob. Ostatní výrobky jsou za uvedené výhodné ceny k dostání od 7. prosince do 31. prosince, nebo do vyprodání zásob. Všechny zmíněné a mnoho dalších zlevněných produktů naleznete na oficiálním e-shopu společnosti xiaomicesko.cz, ve všech Xiaomi prodejnách a u vybraných obchodních partnerů.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.

NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?



NOVÉ
Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Jaké vychytávky pořídit do vaší ložnice?

Životní styl komerční článek

Ložnice je místo, kde začíná a končí váš den. Je tedy dobré, abychom jí věnovali spoustu pozornosti a vytvořili v ní harmonickou atmosféru. K tomu nám dopomůže vhodný nábytek i pečlivě vybrané interiérové doplňky. Jestliže se v tom zrovna nevyznáte, nemusíte zoufat. Níže vám dáme užitečné tipy na vybavení vaší ložnice. Inspirace je tu!