Jedny kalhoty - tři looky

Žlutá je nejen barva léta, ale i velmi trendy odstín pro tuto sezónu, proto jsem jako základ pro tři outfity vybrala kalhoty v citronovém tónu. Barevné kalhoty jsou kupodivu velmi univerzální a dají se kombinovat s mnoha různými styly, přesvědčte se samy.

img

Světle žluté kalhoty jsou velmi univerzální a poslouží jako skvělý základ pro letní outfit.

Elegantní pastelový look

zoom Zvětšit

Pastelové barvy jsou hitem tohoto léta.

Krémově žluté kalhoty výborně poslouží jako základ pro vysoce módní outfit v pastelových tónech. Vzdušnou a rafinovaně střiženou bílou halenku zdobí jemný řetízek s perlovým přívěskem, na holých rukou krásně vynikne vrstvený náramek. Jednoduchý a svěží vzhled celého outfitu nerozladí ani pudrové lodičky na platformě a s otevřenou špičkou, které barevně ladí s jemnou kabelkou se zlatavým zdobením a s elegantními brýlemi. 


Sportovní urban look 

zoom Zvětšit

Ležérnímu outfitu vévodí stylový klobouk.

Tento typ kalhot se hodí jak pro sportovní a uvolněný outfit vhodný do města na nákupy, tak i na procházku nebo na výlet. Světle žluté kalhoty dobře doplňuje bílé tričko s aktuálním potiskem puntíků. Bílé jednoduché tenisky jsou maximálně pohodlné a krémový klobouk typu fedora skvěle poslouží jako ochrana před slunečními paprsky. Moderní stříbřitá bižuterie celkový look příjemně osvěží a v případě ochlazení výborně poslouží klasická džínová bunda.



Svěží koktejl barev

zoom Zvětšit

Svěží letní look je plný barev.

Žluté kalhoty přímo vybízejí ke kombinacím s výraznějšími barvami. Jediným tlumivým prvkem v tomto veselém looku je jednoduché šedé tílko, další kousky už hýří zářivými barvami. Výrazným prvkem jsou především třešnově červené boty na mohutném klínku a platformě a lehký letní šátek v sytém „electric blue“ odstínu. V podobném tónu jako šátek je i kámen na prstenu, dalším výraznějším šperkem je pak růžovo zlatý náramek. Kabelka typu psaníčko s módním aztéckým vzorem plným jasných barev je příjemnou tečkou za barevným lookem.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



NOVÉ
Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Městská móda v dubnu - rozbor nejnovějších streetwear trendů a inspirace přímo z ulic v dubnovém měsíci

Životní styl komerční článek

Jestliže máte rádi vzdušné a pohodlné outfity, bude pro vás dobrou volbou streetwearová móda. Ta má ženám i mužům hodně co nabídnout. Jestliže nejste zrovna módní znalci, nezoufejte. Níže vám prozradíme, jaké oděvy, doplňky a boty frčí v dubnu v outfitech v městském stylu. Inspirace je tu!