Reaguji na adrenaline34: Nejlepší je celý plod, dat do mlýnku na kávu a umlýt na prášek, přidat klidně další bylinu např. fenykl/anýz a tento prášek zalít kvalitním slunečnicovým olejem lis za studena nebo ješte lépe ostropestrec. olejem . takto vytvoříte tzv. kašicku, tu užíváte s jídlem cca 1 lžičku 2-3 denně
Reaguji na AninkaM:
když já nejsem takový kutil ..ráda bych něco co mohu už rovnou koupit.
Reaguji na skarma007:
někdo ale píše že čaj nemá ten správný účinek...cítíš na sobě nějaký efekt?
Reaguji na AninkaM: ale tu já mám, z pupenů ..je ještě nějaká jiná?
Reaguji na adrenaline34: myslíte asi semínka.. no nic jiného se prakticky z té rostliny nepoužívá spíš bych se podívala na celkové složení tinktury- nakolik je tam dalších (zbytečných) látek.. aby nebyl ostropestřec až pomalu na posledním místě
Reaguji na adrenaline34:
právě, že cítím, někomu to vyhovuje, někomu ne, tak je to se vším ale
Reaguji na suhrova: na česnek jsme trošku zapomněly určitě je super, jelikož je dost ,,agresivní" a zničí všechny bakterie. Ale jako se vším přírodním- trvá déle, než začne působit. Největší nevýhoda je v tom, že ho někdo nesnese na žlučník...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.