Cituji Emma_Belle: Hele to nechápu - já teda s obsahem 65% ještě nikdy neviděla
Já na to narazila už několikrát..
Prošla jsem už 3 obchody se zdravou výživou a ani v jednom neměli. Tak jsem zašla do Tesca mňam mňam
Máte někdo zkušenost s Bio burákovým máslem z Alberta? Nevím teď, jaká je to značka, ale bývá v tom bio "oddělení" a stojí asi stovku..
Reaguji na Potkan: Kromě změny chuti a struktury pražení trochu zdrží jejich žluknutí. Jinak co se týče zdraví, tam má každá varianta výhody, takže ve finále je nejlepší udělat mix o těch zdravotních přínosech sem taky psala trošku - tady.
Jeden čas jsem si ho dávala a pak mi to přestalo chutnat. Krom mazání na chleba jsem zkusila recept na bodyrocktv (krevety, burákové máslo, zázvor, rýže, pálivá omáčka, cibule, med, bazalka, pomeranč). Nebylo to úplně špatné. A pak jsem našla, že se namaže máslo na chleba a na to se dají kousky banánu
Já ho miluji s ovesnou kaší A nebo jen tak na toust a banánem nebo na druhý toust marmeládu přiklapnu na sebe a jím Já kupuji v tescu crunchy..ten mi osobně nejvíc chutná.
m oblben
Toastový chléb + burákové máslo + jankrájený banán + posypané skořicí = <3
Nejbožejší jídlo, taková moje odměna něco jako cheesecake
Já z něho dělám sušenky a jsou fakt výborné http://cookingwithsusa.blogspot.cz/2015/01/arasido ve-susenky.html
Holky arašídové máslo se hodí i do diety, zasytí a nemáte pak dlouho hlad nejlevnější a nejkvalitenější 100% arašídové máslo od myprotein jsem našla na www.gymcat.cz [url=www.gymcat.cz]www.gymcat.cz[/url]
Koupila jsem na vyzkoušení 90 % s kousky oříšků ... ale na sladko mi tedy moc nechutná, mne přijde, že buráky prostě musí být slané Snídám arašidové máslo na rohlíku a mírně posolené, zkusila jsem z něj udělat i nádivku do pečeného kuřete, byla docela povedená ... Diskuze je dost stará, přesto, kdyby měl někdo tip na další využití naslano, uvítám
Ono hodně záleží na značce, levná buráková másla mi nechutnají. Já mám nejraději značku Nuts'n more, mají velký výběr příchutí a máslo má nízký obsah sacharidů. Jím ho samotné, když mě honí mlsná, tak si prostě dám dvě lžičky bez výčitek. Jinak se často maže na řapíkatý celer jako nízkosacahridová svačinka. Dává se také na brownies nebo se z něj dělají takové košíčky. Zkusila bych z něj vyrobit zmrzlinu se slaným karamelem.
Jako slané jídlo bych ho dala do pokrmu na thajský styl: nudle, kuřecí maso, cibulka a na omáčku kuřecí vývar, zázvor, sojovka, burákové máslo, česnek, med, chilli pasta (miluji chilli pastu s bazalkovým listem od Exotic food), podle libosti můžeš přidat i sezamový olej, třtinový cukr, vinný ocet, pepř, limetkovou nebo kokosovou šťávu, citronovou trávu, koriandr a třeba jarní cibulku, barevné papriky a osmažené oříšky. Na stejný způsob si z něj můžeš udělat i zálivku na exotický salát.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.