arrow
profile_image
bobisssek20
od 26. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ahojte, dnes sem si koupila kořeníé - bazalka ale tak přemýšlím do jakého jídla ji vůbec použít. tak by se chtěla zeptat do kterého jídla ji přidáváte vy a jestli je vhodná i na maso.díky

bazalka=itálie
italské pokrmy

arrow
POZOR
Prodejce je na
černé listině.
Nebyla hodnocena

Já kdybych mohla tak bych ji dávala všude, miluji jí
Na maso jsem ji nikdy nedavala, ale dávám si ji k mozzarele a rajčeti a když dělám těstoviny nějaký tak ji tam dá skoro pokaždé.

arrow
Neprodává v Bazaru

na cestoviny, na kuracie mäso - zapekané plátky posoliť, posypať sušenou bazalkou, na to paradajka a mozarella a zapiesť - vynikajúce. Inak sa dá z nej robiť aj skvelé bazalkové pesto - recepty nájdeš hocikde na internete - a to je výborné k cestovinám. Taktiež sa hodí do rôznych paradajkových jedál.

arrow
profile_image
redmary
od 28. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

mozzarela a rajčata, do špaget, těstovin

arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

mozzarela s rajčaty , boloňské špagety..

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Plus já ji dávám do hrachovky

arrow
profile_image
amaaja
od 10. 3. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Sušená je oproti čerstvé o ničem, až někdy uvidíš květináček s bazalkou, doporučuju koupit. Při správném zalévání i dlouho vydrží

arrow
profile_image
Paní Ká
od 15. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mám doma bazalku v květináči a dávám jí všude, kde se mi jen trochu hodí Miluju, když je najemno nakrájená a zamíchaná do bramborové kaše. Úžasně to voní a mě to strašně chutná

arrow
profile_image
angor
od 21. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na bobisssek20:
Určitě si kup čerstvou - používáme jen tu (z jednoho koupeného květináčku jsem už udělala 5 - dobře se množí vegetativně). Používá se na Itálii - rajčata s mozarellou a bazalkou, omáčky na špagety (hlavně rajčatová), pesto aj. Na maso je lepší třeba tymián (ten mi ale nejde-), šalvěj, rozmarýna - vše samozřejmě čerstvé.

Reaguji na Paní Ká: Jo, to taky miluju! Nedělám zrovna kaši, jen brambory rozšťoucám s máslem, bazalkou a sušeným česnekem. ÁÁáááá to jsou chutě takhle navečer

arrow
profile_image
olinka12
od 16. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

třeba na salát, ale to je lepší čerstvá a ne sušená http://www.domaci-vareni.cz/salat-s-rajcaty-mozzar ellou-a-bazalkou/

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na bobisssek20: Bazalka je skvělá, třeba tadyhle máš fajn recept: http://www.foodstyle.cz/products/kruti-roladka-se- susenymi-rajcaty-a-bazalkou/

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené