arrow
profile_image
Laire
od 15. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Chtěla bych se zeptat jak pečete štrůdl. Mě téměř vždycky praskne. Né že by to nějak vadilo chuti, ale byla bych ráda kdyby i hezky vypadal.

zkus ho péct víc pozvolna

Já pod jablka nasypu rozdrobené piškoty a než ho dám do trouby, propíchám ho zvrchu vidličkou-pára tak má kudy utéct a neroztrhne se.

Cituji KatuskaBeluska: zkus ho péct víc pozvolna

Když dělám z pivního těsta, tak jo, ale listové dávam do hodně rozpálené trouby, aby vyskočilo, a později trochu stáhnu troubu, takže je to spíš na druhu těsta..

no já listový dělám spíš na slabší stupeň a je to tak akorát

Cituji saluska: Já pod jablka nasypu rozdrobené piškoty a než ho dám do trouby, propíchám ho zvrchu vidličkou-pára tak má kudy utéct a neroztrhne se.

já dávám strouhanej perník (když není tak obyč. strouhanku, nebo nastrouhanej oplatek) a taky propichuju, ale občas se mi to taky stalo, když sem to dala moc naprudko
Jinak ten strouhanej perník doporučuju, má perfektní chuť

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené