Konec e-shopu Omlazení.cz – totální výprodej kosmetiky

A tak hezky to začalo! Na počátku byla myšlenka, že by byl hřích nespojit tak kvalitní a v hojném počtu vznikající recenze kosmetiky, které se na Omlazení.cz neuvěřitelně dobře ujaly, s prodejem kosmetiky, tedy s e-shopem. Věřili jsme, že to spolu bude dobře fungovat a jiné e-shopy nám takovou výhodu budou bledě závidět. Stačilo najít spolehlivého partnera, který bude e-shop provozovat. Vážně stačilo?

Nefunguje to

Nebudu vás napínat. Nestačilo a nefungovalo to. Ta hypotéza o úžasném synergickém efektu recenzí a vlastního prodeje kosmetiky se vůbec nepotvrdila. Navíc s partnerem, který měl provoz e-shopu zajišťovat, jsem se po dvou letech vývoje rozešel, nicméně bylo to ještě před vlastním spuštěním e-shopu. Takže teď mám na krku e-shop, který sice nějakou kosmetiku prodává, ale jde mu to dost pomalu a já se zabývám prodejem,  logistikou a vším možným okolo – věcmi, které jsem vlastně nikdy nechtěl dělat a kterým podle všeho vůbec neumím. Lepší bude přestat a věnovat se komunitnímu serveru, tedy starému dobrému Omlazení.cz.

zoom

Kdo zaváhá...

40 % SLEVA – pokud možno hlavně pro vás

Většina zboží v e-shopu je od 1. května zlevněna o 40 %. Vše, co v e-shopu vidíte, je okamžitě k dodání. Nic dalšího na sklad ale nebereme, pokud se vám něco líbí, kupte si to (vy nebo vaší přátelé a známí) teď. Myslím opravdu teď. Teď hned! U řady značek máme už jen pár kousků. Namátkou Mac posledních 6 ks produktů, Urban Decay 8 ks, 3Lab jeden jediný, Darphin 11 ks, Saloos pouhých 12 ks. Obvykle se jedná o jeden až dva kusy od každého produktu.

Takže neváhejte, jste první, kdo o této akci ví. Zítra pošleme data s novými cenami do Heureky a to bude něco! PS: Více už zlevňovat nebudeme. Současné ceny jsou víc než velkorysé. ;-)

A co pak? 

Co reklamace, vracení zboží až e-shop zanikne? E-shop sice skončí, ale ani já, ani Kristýna Kupská, která se dočasně o logistiku e-shopu stará, nekončíme. Jsme tu, jen jsme se rozhodli vše vyprodat a nic dalšího už neobjednávat. A myslím, že e-shop necháme na adrese, kde teď je, běžet i pár měsíců poté, co bude docela prázdný – jen s informací, kam poslat případné reklamace. 

No. A život jde dál...

img



Komentáře

honzik108
to mě mrzí moc
Niky82
To je škoda
magiesimkova
Fashion victim
Snad se Vám podaří oprášil starou slávu Omlazení i po tom, co odsud všichni utekli Držím pěsti. E-shop se nesprávně zaměřil na drahé produkty, které mají malou klientelu. Volit levné, v ČR špatně dostupné v síti drogérií, mohlo to fungovat.
daneska
souhlasím s Fashion victim
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!