Volají vaše ruce a rty po létě SOS?

Podzim klepe na dveře, citlivá a namáhaná pokožka rukou a rtů brzy začne potřebovat dávku intenzivní hydratace a řádné výživy. Zaměřte se na jablko. Toto ovoce svědčí nejen českým zeměpisným šířkám, ale je tím pravým pro středoevropskou pokožku unavenou nástupem sychravých podzimních dnů a úbytkem slunečních paprsků.

Pečujte o své ruce! 

Ruce po létě často trpí – vliv klimatizace, následky opalovací sezóny, koupání v chlorované vodě, pokožka je vysušená a nepříjemně pne. Nepodceňte podzim a dejte svým rukám dostatečnou péči dříve, než udeří nadcházející roční období v plné síle. 

Tip: Intenzivní regenerační krém na ruce s jablečným a makadamiovým olejem 100 ml, MANUFAKTURA, cena: 149 Kč 

Intenzivní krém pro hebké a hladké ruce dodá namáhané pokožce potřebnou vlhkost, výživu a ochranu. Receptura obsahující regenerační olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo napomáhá při pravidelné aplikaci předcházet stárnutí pokožky. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechá pocit mastnoty. Sladce hřejivá vůně červených jablíček, korunovaná špetkou skořice zanechá ruce krásně provoněné. 

Nezapomínejte na jemnou pokožku rtů 

zoom Zvětšit

www.manufaktura.cz

Namazat tělo krémem s ochranným faktorem je již samozřejmost, ale na rty často zapomínáme. Pokožka rtů se po spálení může hojit i několik týdnů. Dopřejte svým rtům po náročné letní sezóně řádnou dávku regenerace, hydratace a přírodní péče.

Tip: Regenerační rostlinný balzám na rty s jablečným a arganovým olejem 4,2 g, MANUFAKTURA cena: 109 Kč

Regenerační a hydratační jablečný a avokádovým olej, omlazující arganový olej, výživné bambucké máslo, včelí vosk a vitamín E, to vše zabalené do hřejivé vůně červených jablíček, zanechá rty příjemně provoněné a vyživené. Jedinečná přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců. 

zoom Zvětšit

www.manufaktura.cz

Jak praví stará lidová moudrost: „Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí.“ Proto je celá kolekce doplněna o poctivý jablečný sirup s karamelem a skořicí se 100% podílem ovocné složky. 

Poctivý jablečný sirup s karamelem a skořicí 250 ml, MANUFAKTURA, cena: 139 Kč 

Více informací nejen o limitované edici Jablko naleznete na www.manufaktura.cz.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Propojení těla a mysli pomocí jógy a meditace

Životní styl komerční článek

Jóga a meditace jsou dva pilíře, které tvoří most mezi tělem a myslí, a nabízejí cestu k hlubšímu poznání sebe sama a zlepšení celkového zdraví. Jak přesně mohou jóga a meditace změnit váš život?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.