TOP 5 krémů na ruce

Upravené ruce s perfektní manikúrou jsou dokonalou vizitkou každé ženy. Proto neváhejte a investujte do kvalitního krému na ruce. Vybrali jsme pro vás TOP 5 krémů na ruce.

Fleurs de Cerisier Cherry Blossom, L'Occitane

Krém na ruce Fleurs de Cerisier od značky L'Occitane En Provence s výtažkem z třešně z Luberonu a s obsahem bambuckého másla si vás podmaní nejen svou jedinečnou vůní. Textura krému není mastná, díky čemuž můžete krém používat ve dne i v noci. Po použití krému je pokožka zjemněná, dokonale hydratovaná a chráněná.

La Source Hand Therapy, Crabtree & Evelyn

Hydratační krém na ruce La Source Hand Therapy od značky Crabtree & Evelyn obsahuje bambucké máslo, které hydratuje a společně s ceramidy 3 a 6 II zesiluje ochrannou vrstvu kůže. Krém obsahuje také výtažek z myrty, jenž zesiluje nehty a kyselinu hyaluronovou, která udržuje ruce hydratované. Krém na ruce La Source Hand Therapy s vůní mořského vánku je dostání v e-shopu Omlazení.

Sublime Bois d´Orange, Roger & Gallet

Krém na ruce Bois d´Orange od značky Roger & Gallet obsahuje 96 % přírodních ingrediencí. Bambucké máslo zjemňuje a stabilizuje pokožku, arganiový olej dodává zvláčnění, extrakt z pupalky dvouleté regeneruje a vitalizuje pokožku. Krém má pozitivní účinky také na poškozené a  lámavé nehty, chrání ruce ochranným faktorem SPF 15 proti nebezpečným slunečním paprskům.

Virgin Coconut, 100 % Pure

Výživný krém  na ruce s panenským kokosovým olejem od značky 100 % Pure hydratuje, zjemňuje a vyživuje pokožku díky obsahu anti-aging vitamínů a antioxidantů. Krém obsahuje BIO aloe vera, BIO růžový hydrosol, kakaové máslo, bambucké máslo, avokádové máslo, panenský kokosový olej a řadu dalších přírodních látek. Krém je vhodný i pro vegany.

Douceur Des Mains, Payot

Krém na ruce Douceur Des Mains od francouzské značky Payot s extrakty z mandlí je vysoce výživný a zvláčňující. Pravidelné používání krému Douceur Des Mains napomáhá obnově buněk, krém má exfoliační účinky, poskytuje ochranu před vnějšími vlivy a vznikem pigmentových skvrn, pokožka je po jeho použití jemná a sametově hebká, ruce získají mladistvý vzhled.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Sandály na podpatku? Boty pro zvláštní příležitosti

Životní styl komerční článek

Sandály na podpatku jsou nezbytným kouskem v šatníku každé ženy, která se chce cítit sebevědomě a elegantně při zvláštních příležitostech. Tyto boty kombinují komfort a styl, což je činí ideální volbou pro různé slavnostní události, od svateb po formální večeře a významné oslavy. Níže se podíváme na tři klíčové aspekty sandálů.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.